Roberto Mancini'nin tepkisi Suudileri çıldırttı! Penaltılar kaçınca...

Asya Kupası son 16 turunda Suudi Arabistan ile Güney Kore karşı karşıya geldi. Güney Kore seri penaltı vuruşları sonucunda Suudi Arabistan'ı kupa dışında bıraktı. Maça damga vuran olaylardan biri de Suudi Arabistan Teknik Direktörü Mancini'nin tepkisi oldu.

Asya Kupası'nın favorilerinden biri olan Suudi Arabistan, diğer önemli adaylardan Güney Kore ile son 16 turunda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı uzun süre önde götüren Suudi Arabistan maçın son dakikasında yediği gol sonrası büyük bir üzüntü yaşadı. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca karşılaşma seri penaltı vuruşlarına gitti.

Güney Kore penaltı vuruşları sonrası hata yapmadı ve turu geçen taraf oldu.

Suudi Arabistan Teknik Direktörü İtalyan Roberto Mancini, takımının üst üste penaltıları kaçırmasının ardından şok bir tepki verdi. Çok sinirlenen Mancini son penaltıları beklemeden soyunma odasına gitti.

Suudi Arabistanlı taraftarlar bu harekete tepki gösterdi.

Roberto Mancini'nin tepkisi Suudileri çıldırttı! Penaltılar kaçınca... ile ilgili etiketler Suudi Arabistan Güney Kore

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.