Roberto Carlos, İstanbul gecelerinde kameralardan kaçamadı

2007’de Fenerbahçe’ye transfer olan ve sarı-lacivertli formayı uzun yıllar giyen dünyaca ünlü futbolcu Roberto Carlos, yıllar sonra İstanbul’da görüntülendi. Carlos, yanındaki bayan arkadaşlarıyla önceki gece Kuruçeşme’de bulunan bir eğlence mekanında felekten bir gece çaldı.

Read Madrid’te 11 yıl forma giydikten sonra 2007 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan ve uzun yıllar sarı-lacivertli formayı terleten ünlü futbolcu Roberto Carlos, önceki gece İstanbul Kuruçeşme’de bir eğlence mekanında görüntülendi. Yardımcısı ve korumasıyla gece gezmesine çıkan 49 yaşındaki eski futbolcunun yanında bulunan yabancı uyruklu kadınlarda dikkatlerden kaçmadı.

Roberto Carlos, İstanbul gecelerinde kameralardan kaçamadı

YÜZÜNÜ GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Dışarıda basın mensuplarının olduğunu fark edince çıkışta hedef şaşırtmaya çalışan Roberto Carlos, mekandan yardımcısı ve korumasıyla çıkarken, yüzünü gizlemeye çalıştı. Localarına aldıkları kadın arkadaşları daha sonra mekandan ayrıldı.

ÇIRAĞAN SARAYI'NDA PARTİYE GİTTİLER

Mariana Luccon ile evli olan Roberto Carlos ve yanındaki kadınların, Kuruçeşme'deki mekandan çıktıktan sonra Çırağan Sarayı’nda özel bir partiye katıldıkları öğrenildi.

"ÇOCUKLARIM KAÇ ANNEDEN, İŞTE ONU UNUTTUM!"

2009 yılında Mariana Luccon ile dünyaevine giren Brezilyalı yıldızın sekiz çocuğu bulunuyor. 2014'te Sivasspor'u çalıştırdığı dönemde İtalyan La Gazzetta diello Sport’a röportaj veren Carlos, "İki evlilik yaptım. Sekiz çocuğum var ama inanın kaç anneden işte onu unuttum. Bir Meksikalı, bir Macar, gerisi Brezilyalıydı, sanırım ya altı ya da yedi" demişti.

MİLLİYET

 

Roberto Carlos, İstanbul gecelerinde kameralardan kaçamadı ile ilgili etiketler İstanbul roberto carlos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.