Robert Lewandowski'nin eşinin paylaşımı dedikoduları arttırdı!

Bayern Münih'in yıldız forveti Robert Lewandowski'nin gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği gizemini korudu. Anna Lewandowski'nin sosyal medya paylaşımı dedikoduları arttırdı.

Bayern Münih ile sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Robert Lewandowski, Real Madrid ve Barcelona dahil birçok Avrupa devinin transfer listesinde yer alıyor.

2014’te Dortmund'tan Bayern Münih'e transfer olan forması giyen Lewandowski'nin Bayern Münih'ten ayrılacağı iddia edildi. İspanya medyasındaki haberlerde, golcü futbolcuyu ikna etmeye en yakın kulüp Barcelona olarak gösteriliyor. Barcelona Futbol Direktörü Mateu Alemany, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, “Bir kulüple sözleşmesi olan oyunculara saygı duyuyoruz. Gazete sayfaları iddialarla dolu ama kimseyle bir temasımız yok. Herhangi bir futbolcuyla ilgilenirsek kulübüyle konuşuruz” diyerek Lewandowski ile görüşmediklerini söyledi.

Lewandowski'nin eşi Anna Lewandowski'nin yaptığı paylaşım dedikoduları arttırdı. 

Anna Instagram'dan, "Merhaba arkadaşlar, İspanyolca öğrenmeye başladım. Önerilere açığım." paylaşımını yaptı.Robert Lewandowski'nin eşinin paylaşımı dedikoduları arttırdı!

 

Robert Lewandowski'nin eşinin paylaşımı dedikoduları arttırdı! ile ilgili etiketler Bayern Münih Robert Lewandowski
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.