Rober Hatemo aldığı acı haberle yıkıldı... Babası hayatını kaybetti

'Senden Çok Var', 'Beyaz ve Sen', 'Çiçeğim' gibi şarkıları dillere dolanan 47 yaşındaki ünlü pop şarkıcısı Rober Hatemo'nun babası Şahin Hatemo hayatını kaybetti. Aldığı acı haberde yıkılılan Hatemo, kahreden haberi Instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla duyurdu: "Gitti, adımı veren gitti, adamlığımı veren gitti, ömrümün bir yarısı saatini bana bıraktı da kendi gitti. Babam gitti..."

Türk Pop müziğinin ünlü isimlerinden Rober Hatemo'nun babası Şahin Hatemo hayatını kaybetti. Hatemo, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Rober Hatemo aldığı acı haberle yıkıldı... Babası hayatını kaybetti

Babasının vefatıyla yıkılan Hatemo, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Gitti, adımı veren gitti, adamlığımı veren gitti, ömrümün bir yarısı saatini bana bıraktı da kendi gitti. Babam gitti..."

Rober Hatemo'ya sosyal medyada takipçilerinden ve hayranlarından baş sağlığı ile destek mesajları yağı.

Rober Hatemo aldığı acı haberle yıkıldı... Babası hayatını kaybetti - Resim : 2 

Ünlü isimlerin menajeri Haluk Şentürk ise Şahin Hatemo'nun vefatının ardından "Sevgili Rober Hatemo'nun babası, değerli büyüğümüz Şahin Hatemo vefat etmiştir. Hatemo ailesinin acısını paylaşıyoruz. Başımız sağ olsun" açıklamasını yaptı.

Rober Hatemo aldığı acı haberle yıkıldı... Babası hayatını kaybetti - Resim : 3

 

Rober Hatemo aldığı acı haberle yıkıldı... Babası hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Sosyal Medya vefat Şahin Hatemo Rober Hatemo Haluk Şentürk acı haber
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.