ÖZET | Fenerbahçe Rize'de çok farklı

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Fenerbahçe mücadeleyi 6-0 kazandı. Serdar Dursun ilk maçta olduğu gibi Çaykur Rizespor'a 3 gol atarak hat-trick yaptı.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Fenerbahçe, rakibini 6-0 ile geçti. Fenerbahçe'nin gollerini Rossi, Serdar Dursun (3), Enner Valencia ve Nazım Sangare kaydetti.,

Halil Umut Meler'in yönettiği mücadelde Fenerbahçe 45+3 ve 45+7. dakikalarda penaltı kazandı. Serdar Dursun iki penaltıyı da gole çevirmeyi başardı. 

Mücadelenin 30. saniyesinde Ronaldo Mendes, Kim Min Jae'ye yumruk atarak direkt kırmızı kart gördü. 

İkinci yarı oyuna dahil olan Arda Güler, performansıyla beğeni topladı. Rizesporlu taraftarlar Arda Güler ismini tezahürat etti. 

 

 

 

 

1' Halil Umut Meler'in düdüğü ile maç başladı! 

1' Serdar Dursun 13. saniyede çaprazdan sert vurdu, top kaleciden oyun alanına döndü!

1' Fabrico 35. saniyede direkt kırmızı kart gördü! 

9' GOL! Mert Hakan uzaklardan şansını denedi, kaleci Gökhan'dan seken topu Serdar Dursun, Rossi'ye çıkardı. Uruguaylı yıldız düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1! 

45+1 Crespo'nun içeri çevirdiği topta top Ronaldo Mendes'in eline çarptı. Hakem Halil Umut Meler pozisyonu izledikten sonra penaltı noktasını işaret etti.

45+3 GOL! Serdar Dursun penaltıdan golü buluyor:0-2

45+7 Fenerbahçe ikinci kez penaltı kazandı!

45+9 GOL! Serdar Dursun penaltıdan kendisini 2, takımının 3. golünü kaydediyor: 0-3

51' GOL! Fenerbahçe Serdar Dursun ile farkı 4'e çıkardı!

65' Arda Güler kesti, Enner Valencia golü attı! 0-5

75' Fenerbahçe, Nazım Sangare'nin golüyle farkı 6'ya çıkardı! 0-6

 

Süper Lig'de 34. hafta heyecanı başlıyor. Haftanın açılış maçında Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdüren Fenerbahçe, deplasmanda Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Devler Ligi elemelerine katılmak isteyen sarı lacivertli ekip, 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Öte yandan düşme hattında bulunan Karadeniz ekibi için ise hayati bir maç olacak. Zorlu Rİzespor - Fenerbahçe öncesi ilk 11'ler belli oldu.

İLK 11'LER

Rizespor: Gökhan, Gökhan Gönül, Holmen, Ponck, Eren, Baiano, Sabo, Alper, Bolasie, Boyd, Pohjanpalo

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Samuel, Min Jae, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, Mert Hakan, İrfan Can, Zajc, Rossi, Serdar Dursun.

.

ÖZET | Fenerbahçe Rize'de çok farklı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.