Rizespor Fenerbahçe maç özeti

Rizespor Fenerbahçe maç özeti... Spor Toto Süper Lig'de Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maçın özetini ve gollerini izlemek isteyen futbolseverler arayışta. İşte tüm detaylar...

Rizespor Fenerbahçe maç özeti... Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Rizespor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Futbolseverler bu mücadelenin gollerini ve geniş özetini merak ediyor. İşte Rizespor Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri.

Rizespor Fenerbahçe maç özeti

RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ

0'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu pozisyon kaleci Gökhan Akkan'a yapılan faul gerekçesiyle duruyor.
90'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Andre Ayew kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top Orhan Ovacıklı'dan geri dönüyor. Dönen topa hareketlenen Islam Slimani kafa vuruşunu yapıyor. Kaleci Gökhan Akkan bu topu kornere tokatlıyor.
90'
Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Elif Elmas kaleye şutunu çekmek istiyor ancak savunma oyuncularına çarpan bu top yandan kornere gidiyor.
90'
Sağ kanatta topla ilerleyen Barış Alıcı ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen yanında bu topa hareketlenen Andre Ayew kafa vurşunu yapıyor ancak bu top kaleci Gökhan Akkan'ın kontrolünde kalıyor.
90'
Maçın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.
87'
Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Barış Alıcı ceza sahası içine ortasını yapmak istiyor ancak kademedeki savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
82'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte bu topa hareketlenen Michael Frey vuruşuunu yapıyor. Bu top kaleci Gökhan Akkan'ın kontrolünde kalıyor.
82'
Ceza sahası dışı sol çaprazda topla ilerleyen Andre Ayew rakibinden sıyrılıp kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu Gökhan Akkan uzanarak parmarklarıyla kornere gönderiyor.

80'
Çaykur Rizespor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Braian Samudio çıkıyor ve yerini Robin Yalçın'a bırakıyor.
79'
Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Braian Samudio ceza sahası içine girer girmez şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
75'
Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mehmet Topal ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu ortaya gareketlenen Islam Slimani kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top diğer taraftan dışarı çıkıyor.
75'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Yassine Benzia bu duran topu paslaşarak kullanıyor.
74'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Fernando Boldrin bu duran topu paslaşarak kullanıyor.
73'
Hızlı gelişen atakta topla buluşan Aminu Umar sağ kanattan ceza sahası içine topla giriyor. Altıpasın hemen sağından kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kornere gidiyor.
72'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu top kaleci Gökhan Akkan'ın kontrolünde kalıyor.
71'
Fenerbahçe ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Şener Özbayraklı çıkıyor ve yerini Barış Alıcı'ya bırakıyor.
68'
Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Yassine Benzia yerden kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.
64'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak araya giren savunma oyuncuları bu topu araya girerek tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
62'
Çaykur Rizespor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Musa Çağıran çıkıyor ve yerini Abdullah Durak'a bırakıyor.
62'
Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Yassine Benzia ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasına yakın bölgeden topa hareketlenen Andre Ayew kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.
60'
Çaykur Rizespor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Sakatlanan Jakub Brabec çıkıyor ve yerini Jaroslaw Jach'a bırakıyor.
57'
Yassine Benzia, Musa Çağıran'a orta alanda yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
56'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Fernando Boldrin ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Jakub Brabec kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
56'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Yassine Benzia ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları araya girerek tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
52'
Orta alandan savunma arkasına atılan topa hareketelenen Vedat Muriqi ofsaytta kalıyor.
51'
Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Yassine Benzia uzaklatdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.
48'
Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncularından dönen topu takip eden Michael Frey yay içinden vuruşunu yapıyor ancak bu top isabetli olmuyor ve dışarı çıkıyor.
47'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Fernando Boldrin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.
46'
Hakem Cüneyt Çakır ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Fenerbahçe'li oyuncuların vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.
46'
Fenerbahçe ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Aatif Chahechouhe çıkıyor ve yerini Michael Frey'e bırakıyor.
45'
Hakem Cüneyt Çakır ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Çaykur Rizespor 3-0'lık skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.
45'
Orta alandan kazanılan serbest vuruş sonrası atılan uzun topa hareketlenen Mehmet Topal ceza sahası içinde ofsaytta kalıyor.
45'
İlk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.
41'
Golün pasını veren oyuncu Fernando Boldrin oluyor.
41'
GOOOLL!! Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Fernando Boldrin ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Braian Samudio kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Çaykur Rizespor, Braian Samudio'nun golüyle skoru 3-0'a taşıyor.
41'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Fernando Boldrin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu Harun Tekin kornere gönderiyor.
38'
Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Andre Ayew ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
35'
Golün pasını veren oyuncu Braian Samudio oluyor.
35'
GOOOLL!! Hızlı gelişen atakta topla ilerleyen Braian Samudio orta alanın solundan uzun pasını Aminu Umar'a gönderiyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kalecinin açıldığını gören Aminu Umar aşırtma vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Çaykur Rizespor, Aminu Umar'ın golüyle skoru 2-0'a taşıyor.
30'
Golün pasını veren oyuncu Mehmet Uslu oluyor.
30'
GOOOLL!! Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mehmet Uslu ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Vedat Muriqi altıpas içinden kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Çaykur Rizespor, Vedat Muriqi'nin golüyle 1-0 öne geçiyor.
29'
Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Jailson korner çizgisine yakın bölgeden pasını gönderiyor. Altıpas içinde topa hareketlenen Andre Ayew vuruşunu yapıyor ancak bu top ön direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor.
26'
Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Musa Çağıran ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Harun Tekin'in kontrolünde kalıyor.
24'
Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.
21'
Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Yassine Benzia ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yakın bölgede bu topa hareketlenen Diego Reyes kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.
20'
Marwane Saadane, Andre Ayew'e yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
20'
Sağ kanattan gelişen atakta Ali Çamdalı ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
17'
Sağ kanattan gelişen atakta Musa Çağıran'ın kısa pasıyla topla buluşan Fernando Boldrin ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
14'
Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan attığı pasa hareketlenen Yassine Benzia ofsaytta kalıyor.
12'
Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte Andre Ayew bu topu kontrol ediyor ve pasını veriyor. Bu pasla buluşan Yassine Benzia ceza sahası yayı içinden kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
7'
Sağ kanattan Orhan Ovacıklı'nın savunma arkasına attığı pasa hareketlenen Vedat Muriqi ofsaytta kalıyor.
5'
Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Fernando Boldrin kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor. Bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.
1'
Hakem Cüneyt Çakır maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Çaykur Rizespor'lu oyuncuların vuruşuyla maç başlıyor.

Rizespor Fenerbahçe maç özeti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maç özeti goller geniş özet izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.