Rize'de sokak ortasında vahşet! Mahşeri kalabalık etrafında toplandı...

Rize şehir merkezinde sokak ortasında vahşet yaşandı. Akrabası ile birlikte Cumhuriyet Caddesi'nde yürüyen kadın eski eşi tarafından başından vuruldu. Kadının yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, eski eş polis ekiplerince yakalandı. Bir belde ve 4 köyün koronavirüs nedeniyle karantinada olduğu Rize'de mahşeri bir kalabalığın kadının etrafında toplanması ise tepki çekti.

Olay, saat 15.00 sıralarında Rize'nin en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi'nde yaşandı. Caddede bir kadın akrabasıyla yürüyen Hatice Kurt'a, boşandığı A.R.H., tabancayla ateş etti.

Rize'de sokak ortasında vahşet! Mahşeri kalabalık etrafında toplandı...

AĞIR YARALANDI

Kurt, başından vurularak ağır yaralandı.

Rize'de sokak ortasında vahşet! Mahşeri kalabalık etrafında toplandı... - Resim : 2

Olay ayında caddeden geçen polis ekibi, A.R.H.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Kurt, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 MAHŞERİ KALABALIK TEPKİ ÇEKTİ

Bir belde ve 4 köyün koronavirüs nedeniyle karantinada olduğu Rize'de mahşeri bir kalabalığın kadının etrafında toplanması ise tepki çekti.

 

Rize'de sokak ortasında vahşet! Mahşeri kalabalık etrafında toplandı... ile ilgili etiketler Rize polis Koronavirüs Korona cinayete teşebbüs eski eş
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.