Rize'de operasyon: Bağırsak ve cinsel organına gizlenmiş uyuşturucu bulundu!

Rize'de emniyet güçleri tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 yabancı uyruklu kadından birinin bağırsak ve cinsel organına gizlenmiş metamfetamin ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yabancı uyruklu kadınlar M.K. ve L.E.'nin kente uyuşturucu madde getireceğine yönelik bilgi üzerine harekete geçti. Teknik ve fiziki takip sonrası 2 şüpheli, il merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında bir miktar metamfetamin ele geçirildi.

Uyuşturucu maddelerin özel ambalajlanmasından şüphelenen ekipler, kadınları detaylı beden muayenesi için hastaneye götürdü. Hastanede şüphelilerden M.K.'ye yapılan tıbbi müdahalede bağırsak ve cinsel organına gizlenmiş metamfetamin bulundu. 7 parça kapsül şeklinde toplam 534,53 gram metamfetamin ile yakalanan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Rize'de operasyon: Bağırsak ve cinsel organına gizlenmiş uyuşturucu bulundu!

Rize'de operasyon: Bağırsak ve cinsel organına gizlenmiş uyuşturucu bulundu! ile ilgili etiketler Rize uyuşturucu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.