Rize'de küçük tsunami sosyal tesisi vurdu! Fındıklı'daki korkutan anlar kamerada!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde deniz kenarında bulunan bir sosyal tesis dev dalgaların hedefi oldu! Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülere 'mini tsunami' yorumları yapıldı.

Karadeniz'de dev dalgalar cadde ve yollara zarar veriyor. Şiddetli fırtınanın neden olduğu dev dalgalar Fındıklı'da elediyeye ait sosyal tesislerin içine girdi.

 

Hava Forum tarafından paylaşılan görüntülerde masa ve sandalyelerin sürüklendiği camların patladığı anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Rize'de Çayeli, Ardeşen ve Pazar ilçelerinde ise Karadeniz Sahil Yolu sular altında kaldı. Dalgaların yola kadar çıkması nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Yer yer 2 şeridi de kaplayan sular nedeniyle bazı noktalarda trafik durma noktasına gelirken, bazı noktalarda ise kontrollü bir şekilde geçiş sağlanıyor.

Rize'de küçük tsunami sosyal tesisi vurdu! Fındıklı'daki korkutan anlar kamerada! ile ilgili etiketler Tsunami Rize Fındıklı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.