Rize'de başı boş köpekler 12 yaşındaki çocuğa saldırdı

Rize'de başı boş köpek 12 yaşındaki çocuğa saldırarak yaraladı. Güneysu ilçesi Selamet köyünde yanına gelen köpeği beslemek isteyen minik E.B saldırıya uğradı ve feci şekilde yaralandı.

Rize'de besleyip, sevdiği başıboş köpeğin saldırısına uğrayan 12 yaşındaki E.B. yaralandı.


Olay, dün Güneysu ilçesi Selamet köyünde meydana geldi. Hafta sonu tatilinde evinin önünde oynayan E.B., yanına gelen başıboş köpeği beslemek istedi. E.B. evden aldığı yiyeceği verip, başını eliyle okşadığı köpeğin saldırısına uğradı.

İki kolundan yaralanan E.B., ailesi tarafından Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahale sonrası E.B., ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. E.B.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yanına gelen köpeği beslemek isteyen E.B. evden aldığı yiyeceği verip, başını eliyle okşamaya çalıştı. O esnada köpek E.B.’ye saldırdı. Köpeğin saldırısına uğrayan çocuk ailesi tarafından Güneysu Tenzile Erdoğan ilçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki kolundan da yaralan çocuğa Güneysu’da yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Rize Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

“Onunla oyun oynarken direkt benim kollarıma saldırdı”

Köpekle oynadığı sırada koluna saldırdığını söyleyen E.B., “Ben köpeği besleyip, seviyordum. Daha önce böyle bir şey yapmamıştı. Herkes besliyordu. Ben de onunla oyun oynarken direkt benim kollarıma saldırdı. Kolumu kurtarmaya çalışırken diğer koluma da saldırdı. Olay böyle oldu.

Sonrasında ben bağırdım. Ben o korkuyla ağlama fırsatımda olmadı. Evden arabayla hastaneye gittik. Güneysu’daki hastaneden de beni buraya sevk ettiler” diye konuştu.

 

Rize'de başı boş köpekler 12 yaşındaki çocuğa saldırdı ile ilgili etiketler Rize köpek Köpek saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.