Rıza Sarraf'tan rüşvet isteyen FETÖ'cülere tokat gibi sözler...

İran'a yönelik Amerikan ambargosunu delmek ve kara para aklamak suçlamasıyla ABD'de açılan davada Rıza Sarraf tanıklık etti.

Duruşmada ambargoyu nasıl deldiklerini ayrıntılı olarak anlatan Sarraf, Türkiye'nin eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a rüşvet verdiğini de öne sürdü.

Rıza Sarraf duruşma salonuna uzun kollu gri bir gömlek ve üzerine koyu renkli bir cezaevi giysisi ile kelepçeli olarak getirildi.

DP2sIYvW0AAEEGl

- FETÖ FİRARİSİ ARSLAN​ DA DURUŞMAYI İZLEDİ

FETÖ üyesi olan ve hakkındaki davalar nedeniyle firari durumda bulunan Adem Yavuz Arslan'ın yanısıra bazı FETÖ üyelerininde duruşmayı izlemesi dikkat çekti.

Firari Arslan, duruşma arasında ve sonunda mahkeme binası dışından "Periscope" uygulaması üzerinden yayın yaptı.

- FETÖ'CÜLER SARRAF'TAN RÜŞVET İSTEMİŞTİ!

FETÖ üyeleri ABD'deki duruşma süresince sosyal medyada Türkiye aleyhine kara propaganda yaparken, Posta gazetesi yazarı Nedim Şener konuyla ilgili önemli bir hatırlatma yaptı.

Rıza Sarraf'tan rüşvet isteyenler arasında FETÖ'cülerin de olduğunun altını çizen Şener,

"Rüşvetçi Rıza, 17 Aralık fezlekesinde yer alan; FETÖ’cü gazeteci Adem Yavuz Arslan ve Kamil Maman, Erhan Başyurt isimli şerefsizlerin kendisi hakkındaki haberi yayınlamama karşılığı 1 milyon lira istemelerini de anlatır mı?" diye yazdı.

Davayı takip eden FETÖ'cü Dink cinayeti sanığı Adem Yavuz Arslan ile Kamil Maman'ın 1 milyon dolar karşılığında "haberi yayınlamama" konusuna açıklık getirmesini isteyen Nedim Şener şu ifadeleri kullandı;

"Rüşvetçi Rıza, 17 Aralık fezlekesinde yer alan; FETÖ’cü gazeteci Adem Yavuz Arslan ve Kamil Maman, Erhan Başyurt isimli şerefsizlerin kendisi hakkındaki haberi yayınlamama karşılığı 1 milyon lira istemelerini de anlatır mı?

FETÖ’cü Adem Yavuz Arslan ve Kamil Maman ile diğer FETÖ’cü gazetecilerin duruşmayı takip etmesine şaşırmayın, zamanında haberi saklama karşılığı 1 milyonu tahsile gelmişlerdir" / SuperHaber

dewgfewf

fwlfweg

wfjhweg

ferkjgerh

Rıza Sarraf'tan rüşvet isteyen FETÖ'cülere tokat gibi sözler... ile ilgili etiketler FETÖ Rüşvet Rıza Sarraf
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.