Rıza Kayaalp'in kızı Ay Vera, babasının 11. Avrupa şampiyonluğunu televizyondan izledi

Milli güreşçi Rıza Kayaalp’in 2 yaşındaki kızı Ay Vera, babasının 11. Avrupa şampiyonluğunu televizyondan izledi... Kayaalp'in "Canım kızım yine ekran başında izlemiş babasını ❤️ o ellerini sevdiğim 😍" şeklindeki Twitter paylaşımı ilgi çekti. İşte dünyalar tatlısı Ay Vera'nın o anları...

Budapeşte'de gerçekleştirilen Avrupa Güreş Şampiyonası’nın 6. gününde milli güreşçi Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kilo finalinde İtalyan Danila Sotnikov ile karşılaştı. Günün son müsabakasında rakibini 4-0 mağlup eden Rıza Kayaalp, kariyerindeki 11. Avrupa şampiyonluğunu kazandı.

Milli sporcu minderde ter dökerken minik kızı da babasını televizyondan izledi. Kayaalp'in "Canım kızım yine ekran başında izlemiş babasını ❤️ o ellerini sevdiğim 😍" şeklindeki Twitter paylaşımı ilgi çekti.

“Karelin’in rekoruna erişmek büyük bir gurur olacak”

12 kez Avrupa Şampiyonluğu bulunan Rus Aleksandr Karelin’in rekoruna yaklaşmasıyla ilgili soruya cevap veren Rıza Kayaalp, “Onun 12 finali ve 12 şampiyonluğu var. Ben 12 final olarak yetiştim ama şampiyonlukta gerideyim. O büyük bir efsane, asrın şampiyonu olan bir isim. Onun rekoruna yetişebilmek, rekorunu kırabilmek gurur verici olacak. Kolay bir şey değil 12 kez şampiyon olmak. Sonuçta 12 final yaptım, 12. şampiyonluk eksik. İnşallah onu kazanırım ve öyle büyük bir şampiyonun rekorunu egale ederim” ifadelerini kullandı.

Rıza Kayaalp'in kızı Ay Vera, babasının 11. Avrupa şampiyonluğunu televizyondan izledi

Rıza Kayaalp'in kızı Ay Vera, babasının 11. Avrupa şampiyonluğunu televizyondan izledi ile ilgili etiketler Rıza Kayaalp güreş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.