Rıza Çalımbay'dan Wout Weghorst'a onay çıkmadı

Aralık'ta seçime gidecek Beşiktaş'a Wout Weghorst'un menajerler aracılığıyla önerildiği, Rıza Çalımbay'ın Hollandalı golcüye soğuk baktığı ortaya çıktı.

Çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş'ta seçim yaklaşırken, transfer iddiaları alevlenmeye başladı. Kartal'a eski golcüsü Wout Weghorst'un önerildiği ancak; bu önerinin karşılık bulmadığı öğrenildi.

ÇALIMBAY SOĞUK BAKTI

Görevde kalması halinde devre arası transfer döneminde yeni gelecek yönetimden 2 orta saha, 1 sol bek, 1 stoper ve 1 kanat oyuncusu talep etmeyi düşünen Çalımbay'ın, Wout Weghorst'u veto ettiği belirlendi. Deneyimli teknik adamın hem oyun planına uymadığı, hem de transferde önceliğin başka mevkilerde olması nedeniyle Weghorst'a yeşil ışık yakmadığı gelen haberler arasında. Öte yandan Beşiktaş teknik patronunun, kendi portföyündeki isimlerle ilgili çalışmasının da sürdüğü öğrenildi.

KARTAL'DA İZ BIRAKTI

2022-23 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık oynayan 31 yaşındaki Weghorst, 18 maçta 9 gol, 4 asist yapmıştı. Golcü oyuncu, daha sonra Manchester United'a gitse de Ada'da beklentilerin altında kaldı. Bonservisi Burnley'de olan Weghorst, şu anda Alman ekibi Hoffenheim'da kiralık oynuyor.

(Takvim)

Rıza Çalımbay'dan Wout Weghorst'a onay çıkmadı ile ilgili etiketler Wout Weghorst Rıza Çalımbay Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.