Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş açıklaması... "Kesinlikle teklif gelmedi"

Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından ismi Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında yer alan Rıza Çalımbay, Beşiktaş yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirmediğini ifade etti. Çalımbay, “Kesinlikle Beşiktaş'tan ne teklif geldi ne de yöneticilerle görüştüm" dedi.

Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Sivasspor, sahadan 1-3 galip ayrılarak kazanma serisini 4 maça çıkardı. Kırmızı-Beyazlılar'ın başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay, teknik direktör arayışındaki Beşiktaş'ın listesindeki isimlerden biri...

Tecrübeli çalıştırıcının efsanesi olduğu kulübe geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. Paşa maçının basın toplantısında bu soru kendisine sorulan Çalımbay, şu cevabı verdi:

“Kesinlikle Beşiktaş'tan ne teklif geldi ne de yöneticilerle görüştüm. Birisini aramak ve arattırmak benim yapım değil. Başarılarımla bir yerlere geldim. Beşiktaş benim için çok değerli. Futbol hayatım orada başladı ve bitti. Orada antrenörlük ve futbolculuk hayatımda iyi şeyler yaşadım. Beşiktaş başkanı ve yöneticileriyle görüşmem ve konuşmam olmadı”

"OYNAYARAK KAZANDIK" 

Ligin çok zor olduğunu ve dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden Rıza Çalımbay, “Üst üste 4. kez kazandık. Son 3 maçta ligin en iyi takımlarıyla oynadık ve galip geldik. Oynayarak kazandık. Bu maçın zor olacağını biliyorduk. İlk yarı istediğimiz gibi oynayamadık. 2. yarıda çok iyi futbol oynadık. Maçı güzel şekilde sonuçlandırdık. Arkadaşlarımızı kutluyorum. Yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Son zamanlarda çok iyi gidiyoruz. Bu takımı son 2 sezonda Avrupa kupalarına götürdük. Böyle bir başarı yakaladık. Bu sezon da iyi bir şekilde ligi bitirmeye çalışacağız. Lig çok zor. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu oyunun biraz daha üzerine çıkmamız lazım” diye konuştu.

Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş açıklaması... "Kesinlikle teklif gelmedi"

YATABARE ATMAYA DEVAM EDİYOR

Sivasspor’un Malili oyuncusu Mustapha Yatabare, Kasımpaşa maçında attığı golle bu sezon 7. kez rakip fileleri havalandırdı.

Maçın 76 ve 81. dakikasında topu ağlarla buluşturan Yatabare, attığı gollerin ardından büyük sevinç yaşadı.

Diğer yandan bu sezon Sivasspor formasıyla Süper Lig’de 16 maça çıkan Yatabare, 10 kez de ilk 11'de görev aldı. 1 kez asist yapan Yatabare, 5 kez sarı kartla cezalandırılırken, 950 dakika oyunda kaldı.

Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş açıklaması... "Kesinlikle teklif gelmedi" ile ilgili etiketler Sivasspor Beşiktaş Kasımpaşa Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.