Rıza Çalımbay: Emre Kılınç yanlış yerde oynatılıyor

Rıza Çalımbay, Galatasaray'a transfer olan eski öğrencisi Emre Kılınç'ın Sarı-Kırmızılı takımda yanlış yerde oynatıldığını savundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Sergen Yalçın'la başlayan Fatih Aksoy polemiğine de cevap verdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sezon başında Yiğidolar'dan Fenerbahçe'ye transfer olan eski öğrencileri; Mert Hakan Yandaş ve Galatasaray'a imza atan Emre Kılınç hakkında açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'de işi zor olacak. Çünkü Fenerbahçe inanılmaz transferler yaptı, 18 oyuncu aldılar. Jose Sosa var, Luiz Gustavo var ve hepsi aynı tip oyuncular. Mert Hakan çok çalışmalı. Onların arasında sıyrılıp oynayacağına inanıyorum" dedi. Çalımbay, Emre için ise "Emre Kılınç'ın orta sahada oynamasına şaşırdım. Yerinde oynarsa daha başarılı olabilir" değerlendirmesinde bulundu.

SERGEN BANA KIZDI AMA...

Çalımbay, Beşiktaş'tan Alanyaspor'a gönderilen altyapı oyuncusu Fatih Aksoy'un Siyah-Beyazlı kulüpte kalması gerektiğini savunmuştu. Bunun üzerine Sergen Yalçın da "Fatih Aksoy iyi bir oyuncu. Daha da iyi yerlere gelir inşallah. Ama çok takılıyoruz bu konulara. Neden bu kadar gündeme geldi? Onu da anlamadım. Madem bu kadar yetenekliydi, Sivasspor niye teklif yapmadı o zaman?" diyerek polemik başlatmıştı.

Bu sözlere yanıt veren Çalımbay, "Sergen Yalçın ile Fatih Aksoy için konuştuk. Daha sonra Fatih Aksoy ile ilgili sözlerime Sergen Hoca alınmış. Biz neden yolladıklarını sormadık. Sergen Yalçın zaten en sevdiğim insanlardan biridir, kendisine de anlattım" dedi.

Rıza Çalımbay: Emre Kılınç yanlış yerde oynatılıyor ile ilgili etiketler Sivasspor Emre Kılınç Rıza Çalımbay Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.