Rıza Çalımbay: Herkes kapasitenin üstüne çıktı

Rıza Çalımbay: "Takımımla gurur duyuyorum. Türkiye’de çoğu takımın yapamadığı şeyi yaptılar 18 maçtır yenilmiyorlar. Hepsinde yorgunluk üst düzeyde. En çok maç onayan takımlardan bir tanesiyiz. Gerçekten çok büyük özveride bulundular. Herkes kapasitenin üstüne çıktı."

Süper Lig’in 41. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-2 mağlup ederek hem rakibini şampiyonluktan eden hem de "Mecnun Otyakmaz Fenerli, yatacaklar" iddialarını taca atan Sivasspor, yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. Son 5 maçın 4'ünü kazanan Kırmızı-Beyazlı ekip tarihi bir sezon geçiriyor.

Ligde beşincilik yarışını kazanmak üzere olan 62 puanlı Yiğidolar, Hatayspor'un 1 puan önüne geçti. Rıza Çalımbay'ın takımı son haftada, stressiz Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

KAYODE'NİN GALİBİYET SEVİNCİ...

Kadıköy'deki galibiyette ilk golü atan Nijeryalı forvet Olarenwaju Kayode, Instagram'dan  yaptığı paylaşımda "Geldik, gördük, fethettik! Bir tane daha kaldı. Bravo arkadaşlar" ifadelerini kullandı. 

Sezon başında Shakhtar Donetskten kiralanan 28 yaşındaki Nijeryalı'nın bu sezon 32 lig maçında 5 gol, 3 asisti bulunuyor. Kayode, UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 gol atmıştı.

Öte yandan, Kırmızı-Beyazlılar'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar da oldukça ilgi çekti. Düğün Dernek filminden "Sivas Halayı" sahnesini paylaşan sosyal medya ekibi, "Fenerbahçe’yi 2-1 yendiğimiz maçın ardından bizim taraftarlar" dedi

RIZA ÇALIMBAY: TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM

Gittiği her takımda başarılı olan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, galibiyeti ve geldikleri noktayı şu sözlerle değerlendirdi: "Herkes kendine göre bir şeyler söyledi. Bizim söylediğimiz şey Fenerbahçe’nin tabii ki şampiyonluk hedefi var bizimde 5’incilik hedefimiz var. Buraya puan ve puanlar için geldik. Hedefimiz galibiyetti. Bir deplasman takımı Fenerbahçe’ye karşı nasıl oynarsa aynı şekilde oynadık.

F.Bahçe’nin çok iyi bir takım olduğunu biliyorduk ve tedbirleri aldık. Oyunu çirkinleştirecek bir şey yapmadık. Galibiyeti düşünecek şekilde oynadık. Çok güzel pozisyonlar yakaladık. Fenerbahçe de güzel pozisyonlar yakaladı, ikinci yarı riski göze aldılar. Güzel bir lig maçı oldu. Bizim için çok önemliydi.

Hatayspor bizden öndeydi onları yakaladık kalan tek şeyimiz son maçı kazanıp ligi 5’inci bitirmek istiyoruz. Takımımla gurur duyuyorum. Türkiye’de çoğu takımın yapmadığı şeyi yaptılar 18 maçtır yenilmiyorlar. Hepsinde yorgunluk üst düzeyde. En çok maç onayan takımlardan bir tanesiyiz. Gerçekten çok büyük özveride bulundular. Herkes kapasitenin üstüne çıktı. Zor durumlarla buralara geldik. Mutluyuz. Önemli olan son maçı kazanıp sonra yolumuza bakacağız”  

Rıza Çalımbay: Herkes kapasitenin üstüne çıktı ile ilgili etiketler Sivasspor Fenerbahçe Rıza Çalımbay Olarenwaju Kayode
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.