Rıza Çalımbay'dan kaptan Hakan Arslan'a medya önünde fırça!

Rıza Çalımbay: "Devre arasında yapılan şeyler iyi şeyler değil. Bizim de yanlışımız var. Kırmızı kart görmek, takımını yalnız bırakmak doğru değil. Bunu kendi içimizde çözeceğiz. Baştan söylemiştim; sakın eksik kalmayalım diye. Ben hakem hatalarıyla ilgili bir sürü konuştum, artık konuşmuyorum. Bizim sahada 11 kişi kalmamız gerekirdi. "

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-0 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından topun taca çıkıp çıkmamasından çok takımı 10 kişi bırakan kaptan Hakan Arslan'a yüklendi. Tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Aslında o golden sonra bir sürü şey oldu. Devre arasında yapılan şeyler iyi şeyler değil. Bizim de yanlışımız var. Kırmızı kart görmek, takımını yalnız bırakmak doğru değil. Bunu kendi içimizde çözeceğiz. Baştan söylemiştim; sakın eksik kalmayalım diye. Ben hakem hatalarıyla ilgili bir sürü konuştum, artık konuşmuyorum. Bizim sahada 11 kişi kalmamız gerekirdi. Her şey yolundaydı, biz iyi oynuyorduk. Oyunda kalmamız, kırmızı kart görmememiz gerekiyor. Biz ikinci yarıda daha iyi oynayabilirdik."

Rıza Çalımbay'dan kaptan Hakan Arslan'a medya önünde fırça! ile ilgili etiketler Sivasspor Beşiktaş Rıza Çalımbay Arda Kardeşler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.