Rıza Çalımbay Beşiktaş mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu: Ders alacağız

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş karşısındaki aldıkları yenilgiden ders alıp hem Avrupa’yı hem de ligi çok iyi bir şekilde bitireceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Sivasspor deplasmanda Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu.

''İLK YARIDAKİ OYUN ÇOK KÖTÜYDÜ''

Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, çok formda bir takımla oynadıklarını ifade ederek, "Bundan önceki maçlarında da güzel oynayıp skorlar almışlardı. Yaptığımız en büyük hata defansif açıdan hataydı. Ben öyle bir defans geride bekleme gibi bir şeyi yapmam. Ama anlamadığım tüm oyuncuların defansın önünde durması ve buna rağmen gol yemeleri oldu. Ölü toplar olsun, pozisyonlar olsun kolay gol izin verdik. İkinci yarıda 3 oyuncu değiştirdik ve önde basarak başladık. Gayet iyi şekilde gitti gol attık. Güzel pozisyonlar yakaladık. Oynadığımız ilk yarıdaki oyun bana göre çok kötüydü. Hem bana, hem bize yakışmadı. Hiçbir zaman geriye yaslanıp Beşiktaş’tan puan almak kolay iş değil. Biz üzgünüz. İkinci yarı gerçekten iyi oynayıp mücadele ettik. Gol pozisyonlarına da girdik. Bunlardan güzel bir ders alıp hem Avrupa, hem ligi çok iyi bir şekilde bitirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

İHA

Rıza Çalımbay Beşiktaş mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu: Ders alacağız ile ilgili etiketler Beşiktaş Sivasspor Süper Lig 4.Hafta Maçı Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.