Rıza Baba ile de anlaşma imzalandı! Arkak Sokaklar efsanesi aynı kadro ile geri dönüyor!

Ekranların sevilen efsanevi dizisi Arka Sokaklar yeni yayın döneminde aynı kadro ile tekrar ekranlarda yerini alacak.

Bir anda ekranlara ara veren Arka Sokaklar dizisi için final yapıldığı düşünülüyordu. Yapılan son açıklama ile dizinin yeniden çekimlere başlanacağı açıklaması gelmişti. En çok merak edilen konu aynı kadro ile mi yoksa farklı kişilerle mi yola devam edilecek sorusuydu. Bu kez aynı kadronun yeniden ekipte yer alacağı müjdesi verildi.

 Arka Sokaklar dizi yönetmeni İlker İnanoğlu geçirdiği sağlık sorunları nedeniyle diziye ara verilmişti. Yeni sezonda Kanal D İç yapımların üstleneceği Arka Sokaklar dizisi için anlaşmalar başladı.

Aktarılan bilgiye göre 80 yaşına giren Zafer Ergin bugün yapılan menajer görüşmesi ile yeniden ekranlarda yer alacağını müjdelemiş oldu.

ÜCRETSİZ DEVRETTİ!

Yıllardır hanelere konuk olan Arka Sokaklar dizisini Erler film, Türker İnanoğlu ile sürüyordu. Türker İnanoğlu kalça kemiğinin kırılması sonrası geçirdiği ameliyat nedeniyle diziye ara verilmişti. Açıklanan son habere göre Türker İnanoğlu herhangi bir ücret talep etmeden Kanal D iç yapımlara projeyi devretti. Şimdilerde dizinin eski oyuncuları ile tek tek anlaşma yapılmaya yeniden başlandı.

İLK OYUNCU KENDİNİ BELLİ ETTİ!

Rıza Baba ile de anlaşma imzalandı! Arkak Sokaklar efsanesi aynı kadro ile geri dönüyor!

İlk açıklama dizide Hüsnü Çoban karakterine can veren Özgür Ozan'dan geldi. Ozan sosyal medya hesabı üzerinden “Eylül’de buluşuruz” mesajını verdi. Dizide Rıza Baba karakterine can veren Zafer Ergin ise kısa süre önce Kanal D İç yapım ile anlaşmayı imzaladı ve sosyal medya hesabı üzerinden bu müjdeli haberi kendi sözleriyle duyurdu.

“YENİ BAŞLANGIÇ…”

80 yaşına merdiven dayıyan başarılı aktör setin Rıza babası Zafer Ergin sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Eski hikayenin yeni başlangıcı için Hasan kardeşimizle birlikteyiz.”

YENİ SEZON ÇEKİMLERİ NE ZAMAN?

Menajeri ile görüşmelerin yapıldığını ifade eden bu paylaşım sonrası Arka Sokaklar dizi ekibinde yeniden yer alacağını müjdelemiş oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre dizinin yeni sezonda çekimleri başlayacağı duyuruldu. Yönetmen Orhan Oğuz bu kez çekimleri üstlenecek. Yeni sezonda Sinan Yurdakul'u ile Ozan Yurdakul senaryoyu üstlenecek. Arka Sokaklar yeni sezonun çekimlerinin ise Temmuz ayında başlaması bekleniyor.

Rıza Baba ile de anlaşma imzalandı! Arkak Sokaklar efsanesi aynı kadro ile geri dönüyor! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar dizi Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.