Rıza Akpolat kimdir? Eşi Derya Akpolat kim?

Rıza Akpolat kimdir, eşi Derya Akpolat kim? hangi partiden? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hemen ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da koronavirüse yakalandı. Peki, Rıza Akpolat kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte detaylar…

Rıza Akpolat kimdir? Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında koronaviürse yakalandığını ve test sonucunun pozitif çıktığına yer verdi. Akpolat açıklamasında, “Değerli komşularım, aldığımız tüm önlemlere rağmen virüsle ben de tanıştım. Son yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi, ailemle birlikte karantinadayız. En kısa zamanda bunu aşıp yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

RIZA AKPOLAT KİMDİR?

1982 yılında İstanbul'da doğdu. Lisans eğitimini, Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı.

2006-2008 yılları arası Bahçelievler Gençlik Kolu Yöneticiliği, 2009-2011 arası Bahçelievler İlçe Yöneticiliği, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı, 2011-2015 yıllarında ise Bahçelievler İlçe Başkanlığı görevlerini yerine getirdi. 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden 25. Dönem milletvekili adayı oldu.

Rıza Akpolat, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Rıza Akpolat kimdir? Eşi Derya Akpolat kim? ile ilgili etiketler Rıza Akpolat Beşiktaş Belediye Başkanı Derta Akpolat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.