Rivaldo fikrini açıkladı: Brezilya kanı akan birisi...

Brezilyalı efsane Rivaldo, Tite'nin yerine milli takımın başına yabancı teknik direktör getirmenin Brezilyalı teknik direktörlere saygısızlık olduğunu düşünüyor.

Brezilya Milli Takımı'nın devralabilecek ve iyi işler çıkarabilecek isimler olduğunu vurgulayan Rivaldo bu isimlerin  Rogerio Ceni, Fernando Diniz, Cuca, Renato Gaucho ve Dorival Junior olduğunu söyledi.

''BREZİLYA KANI AKAN BİRİ TARAFINDAN YÖNETİLMESİ GEREKİYOR''

Rivaldo, ''Yabancı bir teknik direktör getirmek dünya şampiyonluğunun garantisini vermiyor. Yabancılar da kuşkusuz çok iyi antrenörler ama milli takımın damarlarında Brezilya kanı akan biri tarafından yönetilmesi gerekiyor. En önemli şey oyuncular, onlara yardım etmeliyiz, onları cesaretlendirmeli ve onlara güven vermeliyiz çünkü gelecek için yolda iyi bir nesil var.'' ifadelerini kullandı.

Rivaldo fikrini açıkladı: Brezilya kanı akan birisi... ile ilgili etiketler Brezilya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.