Rita Ora takipçileri için çırılçıplak soyundu

Rita Ora 11 milyon takipçiye ulaşınca hayranlarına teşekkür için çırılçıplak soyundu. Rita Ora İnstagram hesaplarından çıplak fotoğraflarını paylaştı.

Rita Ora İnstagram hesabından 11 milyon teşekkürü için çırılçıplak fotoğraflarını paylaştı. Rita Ora sosyal medya hesabında 11 milyon takipçiye ulaştı.

180120171359251816387_3.jpg
Şarkıcı Rita Ora, sosyal medya hesabında 11 milyon takipçiye ulaşınca kutlama yaptı. Ora kutlama için iç çamaşırına kadar soyundu. Şarkıcı 11 yazısını da kullandığı paylaşımı ile rakiplerine fark attı.

Yıldızlar arasında takipçi yarışı

Dünyaca ünlü yıldızılar İnstagram hesaplarından deyim yerimdeyse kıyasıya rekabet ediyorlar. Dünyada tanınan yıldızlar için instagram'da takipçi sayısı önemli bir olgu. Rita Ora da hem hayranlarına teşekkür ederim hem instagram'da takipçisi sayısını belli etmek için çılgın bir kutlama yaptı.
Ünlü şarkıcı Rita Ora, Instagram hesabında 11 milyon takipçiye ulaşınca üzerine sütyen giydiği, siyah beyaz bir fotoğraf paylaştı.

180120171403201812586_3.jpg

Rita Ora İnstagram hesabından hayranlarına teşekkür etti

26 yaşındaki sanatçının takipçilerine şükranlarını ifade eden öpücüğünü resmeden pozunda '11 M' yazdığı göğsünün hemen altında ellerini birleştirdiği görüldü.
Ünlü şarkıcı sütyeninin altına eşofman giydiği ve yatağın üzerinde bağdaş kurduğu pozla hayranlarına teşekkür etti.

Rita Ora "ÇOK SÜRPRİZLERİM OLACAK"

Rita Ora, fotoğrafın açıklama kısmına: "ROMA 17.1.17. Bu, 11 milyon olan sizler için. Çok teşekkürler. Bu sene sizler için çok sürprizlerim olacak." satırlarını yazdı.

Ora'nın siyah beyaz fotoğrafı ne kadar beğeni aldı?

Genç şarkıcının iki yüz binden fazla beğeni alan fotoğrafına binden fazla yorum yazıldı.
Dünyaca ünlü yıldız takipçileri için çırılçıplak soyundu

Rita Ora çıplak fotoğrafı

180120171406061819183_3.jpg

Rita Ora kimdir?

Rita Ora, 26 Kasım 1990 tarihinde Yugoslavya, Piriştina'da doğmuştur. Elena adında kız kardeşi ve Don adında erkek kardeşi vardır. Doğduğu yıl ailesi İngiltere'ye göç etmiştir. Tam adı Rita Sahatçiu Ora'dır. İngiliz vatandaşıdır. Annesi Vera Psikiyatrist, babası Besnik bar sahibidir. "St Cuthbert with St Matthias CE Earls Court" ilkokulunu bitirdikten sonra "Sylvia Young" Tiyatro Okulunda okudu. Ardından "St Charles Catholic Sixth Form Koleji"nden mezun oldu.
2007 yılında Craig David le birlikte Awkward şarkısını seslendirdi bu onun ilk müzik çalışması oldu. Tinchy Stryder ile Where Is Your Love şarkısına düet yaptı ve klipte rol aldı. 2009 yılında Forever Young şarkısının klibinde ve Drake in Over klibinde yer aldı.
2009 yılında Eurovision da İngiltere adına yarışmak için BBC'nin Eurovision Your Country Needs You adlı yarışmasında seçmelere katıldı. Ancak elemeleri geçemedi.

Rita Ora takipçileri için çırılçıplak soyundu ile ilgili etiketler Rita Ora çırılçıplak Rita Ora İnstagram
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.