Rihanna'ya övgü yağıyor! 

Rihanna, Fenty Beauty markası için poz veren model Aweng Chuol'un yüzündeki yaraları kapatmadı. KKW gibi büyük markalar, modellerinin 'kusurlarını' kapatmayı tercih etse de Rihanna hayranlarına kendilerini sevmelerini tavsiye etti.

Güzellik sektörünün farklı modelleri işe alması ile müşteriler, onları kampanyalarında sunmayan markalardan ürünleri almamaya başladı. 40 ton fondötene sahip olan Fenty Beauty, hayranlarının güvenini kısa bir sürede kazandı. 

Rihanna'ya övgü yağıyor! 

Rihanna, Güney Sudanlı model Aweng Mayen Chuol'u kendi markasının reklamı için seçti. Fotoğrafa yakından bakıldığında Chuol'un yüzündeki yaralar görünüyor. Ünlü iş kadını ve şarkıcı, insanlara uyulması imkansız olan güzellik standartlarının ne kadar anlamsız olduğunu bu şekilde açıkladı. Choul, bir röportajda bu deneyiminden bahsetti. 

''İnsanlar bana jaguar gibi göründüğümü ve egzotik olduğumu söylüyorlar. Bana bir daha bakın. Ben sadece yaralarımdan oluşmuyorum. Ben bir insanım. Farklı göründüğümü biliyorum ama bana göre güzelliğin tanımı bu.'' 

Rihanna'ya övgü yağıyor!  - Resim : 2

Rihanna'ya övgü yağıyor!  ile ilgili etiketler Rihanna
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.