Rihanna katıldığı defileye giydiği gecelikle damga vurdu

Rap şarkıcısı sevgilisi ASAP Rocky'den bebek bekleyen Rihanna, Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Christian Dior Sonbahar/Kış 2022 - 2023 defilesini izledi. Hamilelik tarzıyla sık sık gündem olan dünyaca ünlü şarkıcının defileye gecelik giyerek katılması gündem oldu. Rihanna cesur ve iddialı tarzını bir kez daha gözler önüne serdi.

Hamilelik günlerini yaşayan Barbadoslu şarkıcı Rihanna ilk bebeğine kavuşmak için gün sayıyor. 34 yaşındaki şarkıcı, Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Christian Dior Sonbahar/Kış 2022 - 2023 defilesini izledi. Rihanna'nın tarzı ise dikkat çekti. 


Defileye transparan bir kıyafetle katılan Rihanna'nın tarzı sosyal medyada gündem oldu. Büyüyen göbeğini, kıyafetlerle gözler önüne seren ünlü şarkıcı bu kez de benzer bir seçimde bulundu. Hamilelik sürecindeki giyim tarzı ile adından söz ettiren Rihanna yine şaşırtmadı.

34 yaşındaki Barbadoslu sanatçı, soğuk havaya rağmen giydiği, siyah iç çamaşırını aynı renk transparan bir tülle saran kıyafetiyle dikkat çekti.

4 ÇOCUK İSTİYOR!

Rihanna ise, daha önce gelecek planlarından bahsederek 10 yıl içinde evleneceği kişiyi bulamasa da, üç veya dört çocuk yapacağını söyleyerek, "Bunu kendi başıma yapabilir miyim? Tabii ki evet!" demişti.

Rihanna katıldığı defileye giydiği gecelikle damga vurdu

Rihanna katıldığı defileye giydiği gecelikle damga vurdu - Resim : 2

Rihanna katıldığı defileye giydiği gecelikle damga vurdu - Resim : 3

Rihanna katıldığı defileye giydiği gecelikle damga vurdu - Resim : 4

Rihanna katıldığı defileye giydiği gecelikle damga vurdu ile ilgili etiketler Rihanna Hamilelik asap rocky paris moda haftası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.