Riekerink’ten Sneijder itirafı!

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, sarı-kırmızılı kulübe ilk geldiği dönem ile ilgili yaptığı açıklamada Wesley Sneijder'in yönetim ile görüşmüş olabileceğini söyledi.

İlk olarak Galatasaray altyapısında göreve başlayan, Mustafa Denizli’nin gönderilmesinin ardından da teknik direktörlük koltuğuna oturan Jan Olde Riekerink, o dönemle ilgili açıklamalarda bulundu. Hollanda’nın Metro gazetesine konuşan Riekerink “Wesley Sneijder’i 10 yaşından beri tanıyorum. Ajax’ta önce altyapı hocasıydım daha sonra eğitimden sorumlu isim oldum. Wesley ile hep temas halideydim. Çin’deki görevim sona erdiğinde İstanbul’a Sneijder’i ziyarete geldim. O harika bir adam. İstanbul’da olduğumu Galatasaray yönetimine haber vermiş olmalı ki benimle bir görüşme talep ettiler” itirafında bulundu.

"Kendimi güvensiz hissetmiyorum"

İstanbul’da gerçekleştirilen bombalı saldırı ile ilgili de konuşan Jan Olde Riekerink “Böyle saldırılar gerçekten felaket. Ama yine de bize korku hakim olmamalı. Dünyanın diğer yerlerinde olan patlamaları da görünce burada güvensiz hissetmiyorum” ifadelerini kullandı. Hollandalı çalıştırıcı, Nigel de Jong ve Sneijder ile aynı apartmanda oturduklarını belirterek “Onlarla bazen kahve içiyorum, daha fazlası değil. Zaten kulüpte bütün gün birbirimizi görüyoruz. Geceleri genelde çalışıyorum” dedi.

"Galatasaray kariyerimde başıma gelen en iyi şey"

“Galatasaray’ı çalıştırmak 33 yıllık futbol kariyerimde başıma gelen en iyi şey” diyen Riekerink, “Buradaki insanlar çok sıcakkanlı. Takımlarına olan tutkuları inanılmaz düzeyde. Ultraslan’ın beni tribünlere çağırması çok etkileyici. Bu kulüp gerçekten çok büyük ve birçok insana dokunuyor. Böylesini daha önce yaşamadım” diyerek sözlerini noktaladı.

Riekerink’ten Sneijder itirafı! ile ilgili etiketler Wesley Sneijder Galatasaray Jan Olde Riekerink
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.