Riekerink'in kaderi 3 maça bağlı

Galatasaray’ın Kayserispor, Rize ve Beşiktaş maçlarında yaşanacak ilk puan kaybında Riekerink gönderilecek, sezon sonuna kadar emanetçi hoca getirilecek.

Galatasaray'da şubat ayı sıcak geçecek. Son olarak Türkiye Kupası'na veda eden sarı-kırmızılı takımda gözler Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'te. Oynattığı kötü futbol ve tercihleri ile taraftardan tepki çeken Hollandalı hocanın kaderi ligde oynanacak üç karşılaşmaya bağlı. Yönetimin, Riekerink ile özel bir görüşme yaptığı ve Kayseri, deplasmanda Rize ve Beşiktaş maçlarının mutlaka kazanılmasını istediği öğrenildi.

Yönetimin, bu üç karşılaşmalık periyotta yaşanacak ilk puan kaybında Hollandalı çalıştırıcı ile yollarını ayıracağı belirtiliyor. Böyle bir durumda da yeni sezon için İgor Tudor ile söz kesen sarı-kırmızılılar, ligin sonuna kadar emanetçi bir teknik adamile yoluna devamedecek. Bu ismin ise G.Saray'ın kültürünü bilen ve camiayı iyi tanıyan genç bir teknik adamolabileceği ileri sürülüyor.

Riekerink'in kaderi 3 maça bağlı ile ilgili etiketler Galatasaray Jan Olde Riekerink
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.