Riekerink'e sorulan o soru Galatasaray'ı çıldırttı! İşte gelen yasak!

Adanaspor maçı sonrası Riekerink'e sorulan "Kızınız garsonluk mu yapıyor?" sorusu Galatasaray Kulübünü kızdırırken soruyu soran muhabire yasak geldi.

Galatasaray'ın Adanaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından bir gazetecinin "Kızınız garsonluk mu yapıyor?" sorusu büyük tepki çekmişti. Riekerink, bu soruya "Maçla ilgili soru olmadı bu belki ama 2 kızım var, okuyorlar. Bazen çalışıyorlar, ama ikisi de şu an okuyor" cevabını vermişti. Galatsaay Kulübü ise soruyu soran muhabire yasak getirdi. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı:

Adanaspor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink'e maksadını aşan sorular soran Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez'e kulübümüz tarafından yasaklama getirilmiştir.

Söz konusu muhabirin, akreditasyon yetkisi Galatasaray’a ait olan basın toplantısı, organizasyon ve davetlere girişi durdurulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Riekerink'e sorulan o soru Galatasaray'ı çıldırttı! İşte gelen yasak! ile ilgili etiketler Galatasaray Beyaz TV Jan Olde Riekerink Sezgin Gelmez