Riekerink: Osmanlıspor antrenman yapmamıza izin vermedi!

Deplasmanda Osmanlıspor ile berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Riekerink, maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu. Hollandalı çalıştırıcı zeminden şikayetçi olduğunu belirterek, ev sahibi ekibe sitemde bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, deplasmanda Osmanlıspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Jan Olde Riekerink, maçtan sonra önemli değerlendirmelerde bulundu.

Hollandalı çalıştırıcı, “Daha öncede bütün takımlar için saha şartlarının aynı olmasını söylemiştim. Ama biz çok olağan dışı bir durum yaşadık. Maçtan bir önceki gün Osmanlıspor Kulübü’nden statta idman yapmak için izin istedik. Ama ret cevabı aldık. Takımdaki tüm arkadaşlarımız bütün ayakkabılarını getirdi. Takımımı tebrik etmek istiyorum. Maçın sonların iyi mücadele eden Galatasaray vardı. Özellikle bu şartlarda… Muslera bizi iki kere maçın içinde kurtardı. Bu saha şartlarında oynamak gerçekten zor. Serdar’ın da sakatlığı var. Zeminden kaynaklandığını düşünüyoruz. Tabii beraberlik bu şartlarda bizi mutlu etti. Maximum skoru aldık. Saha şartları iyi olsaydı, biz buradan galip ayrılırdık” ifadelerini kullandı.

Riekerink: Osmanlıspor antrenman yapmamıza izin vermedi! ile ilgili etiketler Galatasaray Osmanlıspor Jan Olde Riekerink
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.