Rıdvan Yılmaz İskoçya yolunda... Rangers ile Beşiktaş anlaştı

İskoçya ekibi Rangers, Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. İskoç ekibinin 6,5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında 21 yaşındaki sol beki kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın sol beki Rıdvan Yılmaz İskoçya'ya transfer oluyor. Genç oyuncunun transferi için Rangers ile Beşiktaş anlaştı. İskoç ekibinin 6,5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında 21 yaşındaki sol beki kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Rıdvan Yılmaz'ın temsilcisi Rangers yetkilileri ile sözleşme detayları için görüşmelere başladı. Nijeryalı sol beki Calvin Bassey'i 23 milyon euroya Ajax'a satan Rangers, bu ismin yerini Rıdvan ile doldurdu.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Rangers, Rıdvan Yılmaz'la 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Rıdvan Yılmaz'ın şu ana kadar kariyer planlamasında İskoçya'yı düşünmediği için Rangers'a transferinde önce kararsız kaldığı, ardından İskoç ekibinin yetkilileriyle görüştükten sonra ikna olduğu öğrenildi.

Rıdvan Yılmaz İskoçya yolunda... Rangers ile Beşiktaş anlaştı ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Rıdvan Yılmaz Rangers anlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.