Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'nin golü için şok yaratacak yorum!

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Fenerbahçe - Kayserispor maçının ilk yarısını değerlendirdi.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Fenerbahçe - Kayserispor maçının ilk yarısını değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;"Şimdi Fenebrahçeli yöneticimi Vedat Bey rahmetli oldu, Allah rahmet eylesin. Biraz yorgundum baya bir uyum öyle geldim. Uyku sersemiyim biraz izlerken de uyudum. Biz insanlara ne anlatacağız. Maçı izleyen derki 'Ne anlatıyorsun kardeşim' er. O kadar mı kötü oldu? O kadar kötü oldu maç. Hakem kötü kararlar veriyor."

"Kayserispor hücumunda saçma sağan bir karar verdi. Hakem bizi de seyircileri de uyuttu. İlk 40 dakikada söylenecek bir şey yok. Şampiyonluğa oynayan takımlara bakıldığında kıskanabilirsiniz. Kalecinin yere Fenerbahçeli oyuncuların yapamadığı Umut Bulut yaptı."

"Kural ne der bilmem. Ben çubuklu giyen bir oyuncu olsaydım bu topu taca atardım. Fenerbahçeli oyuncuların da böyle yapması gerekiyordu. Deniz numarada yapıyor olsa sağlık bu taca atılması gerekiyordu. O da gitti gol oldu. Ozan attı. Ozan'ın yaptığı faul demiyorum ama taca atılması gerekiyordu. Her ne olursa olsun o topun taca atılması gerekiyordu."

"Hakem içinde zor yani. Ben olsam ıslık yesem bile durdururdum oyunu..."

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'nin golü için şok yaratacak yorum! ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Kayserispor gol çubuklu forma yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.