Rıdvan Dilmen'den Emre Belözoğlu iddiası!

Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Kayserispor maçının kadrosu ile ilgili Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak bir iddia geldi. Dilmen, Kadıköy'de sahaya çıkan kadroyu Teknik Direktör Tahir Karapınar'ın değil, Emre Belözoğlu'nun çıkardığını söyledi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında 80 dakikasını 10 kişi oynadığı Kayserispor karşısında 2 dakikada bulduğu gollerle 2-1 galip geldi.

Karşılaşmanın son anlarında galibiyeti yakalayan sarı lacivertli takımla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dilmen, sahaya çıkan ilk 11'i Emre Belözoğlu'nun kurduğunu iddia etti. 

Dilmen, "Bu takımı Emre Belözoğlu çıkarmıştır. Kendisini de oyuna Emre sokmuştur. Bu Tahir hocaya saygısızlık değildir. Bir günde kadroyu Tahir hoca çıkardı dersek doğru olmaz." dedi.

Rıdvan Dilmen'den Emre Belözoğlu iddiası! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Rıdvan Dilmen Emre Belözoğlu Kayserispor Tahir Karapınar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.