Rıdvan Dilmen'den Aatif iddiası

Yorumcu Rıdvan Dilmen, 1-1 sona eren Osmanlıspor - Fenerbahçe maçı sonrasında yaptığı açıklamada sezon başında Sivasspor'dan transfer edilen Aatif Chahechoue'nun devre arasında takımdan ayrılacağını açıkladı.

Dün, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında oynanan ve 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan Osmanlıspor – Fenerbahçe maçından sonra Rıdvan Dilmen’dan flaş bir iddia geldi.

NTV Spor’daki %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, sezon başında Sivasspor’dan transfer edilen ancak takımda istediği şansı bir türlü bulamayan Aatif Chahechoue ile devre arasında yolların ayrılacağını söyledi.

İşte Rıdvan Dilmen’in sözleri: “Çok sürpriz bir durum olmazsa Chahechoue’nun devre arasında ayrılacağını düşünüyorum. Kadroda düşünülmüyor. İyi oyuncu ancak hiç şans alamadı. O da ayrılmak ister.”

Rıdvan Dilmen'den Aatif iddiası ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aatif Chahechoue
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.