Rıdvan Dilmen bu kez Sabah Grubu'na da resti çekti!

"Türk futbolunun referans programı" %100 Futbol, Rıdvan Dilmen'siz kaldı... Sevilen yorumcu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla NTV'den istifa ettiğini açıkladı. Dün akşam Fenerbahçe-Antalyaspor maçının ardından şehitler nedeniyle yayına çıkmayan Dilmen, bugün flaş kararını duyurdu. SuperHaber Dilmen'in bu sürpriz kararının perde arkasına ulaştı. Edinilen bilgilere göre, Rıdvan Dilmen Sabah Grubu'na oldukça tepkili...

NTV'de yayınlanan ve bir televizyon klasiği haline gelen %100 Futbol programının başarılı yorumcusu Rıdvan Dilmen, Doğuş Yayın Grubu'ndan istifa ettiğini açıkladı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla kararını duyuran Dilmen, "Yakın bir zamanda; bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının şahsın üzerinden halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve azmettiricilerini bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Dilmen'in NTV'den istifa sebebinin arkasında Sabah Grubu'nda hakkında yapılan yayınlar var.

Bardağı taşıran son damla ise Erman Toroğlu'nun kaleme aldığı son köşe yazısı oldu.

Toroğlu, Peki, soruyorum şimdi ben Halil Umut Meler'e, bir de Cüneyt Çakır'a, bir de dördüncü hakem Direnç Tonusluoğlu'na, Fatih Terim ve Ümit Davala'yı niye atamadınız? Atamazsınız beyler, atamazsınız! Çünkü ezik kaldınız! Yaptığınız haltlardan dolayı Fatih ağzına ne geliyorsa saydı, yüreğiniz yetmedi. Siz şeytandan önce doğan hakemlersiniz. Futbolumuzda da şeytanlar var. Arkadaşlar Serdar Tatlı'nın MHK Başkanı olmasında Rıdvan Dilmen'in yüzde 100 payı var. Olabilir de futbol adamıdır ama bu kadar çok karışmayacaksınız. Bana komitelerden haber gelir. Bu haberleri de değerlendiririm. Mesela 'Bu 3 hakeme bir müddet maç verilmeyecek' dedim ve 1 hafta sonra Rıdvan, "Siz bunu nasıl yaparsınız, bu hakemler şöyledir böyledir" diye ara gazı verdi. Rıdvan, hakemleri koruyunca Merkez Hakem Kurulu, 180 derece dönmüş, bu hakemlere maç verdiler" ifadelerini kullanmıştı.

Rıdvan Dilmen bu kez Sabah Grubu'na da resti çekti!

Dilmen Sabah Grubu'nda uzun süredir hakkında yapılan yayınlara isyan ederek, ekranlardan çekilme kararı aldı.

Rıdvan Dilmen bu kez Sabah Grubu'na da resti çekti! - Resim : 2

Rıdvan Dilmen bu kez Sabah Grubu'na da resti çekti! ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen NTV Erman Toroğlu Sabah
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.