Rıdvan Dilmen: Lens kendini yargılamalı

Rıdvan Dilmen, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının yıldızı Lens'in neden daha iyi bir takımda olmadığını kendişsine sorması gerektiğini belirtti.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta kapanış maçı olan Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesini değerlendirdi. Maçın yıldızı Jeremain Lens'e de övgü dolu sözler söyledi.

İşte Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri;

"Trabzonspor yıllardır Fenerbahçe için hep zor gözüküp kolay bir deplasman haline geldi. Her yıl Fenerbahçe oynayarak kazanıp dönüyordu, bu yıl bekleyip rahat rahat 2-0 öne geçti.Trabzonspor öyle bir 2. gol yedi ki, 4. golü böyle yemesi lazım. Şuurunu kaybetti."

"Fenerbahçe doğru oynarsa, Ersun Yanal 1-0'daki gibi oynarsa, 5'e de gidebilir maç.Yusuf Erdoğan o anda düşünemedi tabii, insansın. Refleks olarak kolunu açtı."

"Fenerbahçe'nin bu kadar rahat kazandığı maç bu sene yok. Yürüyerek, sağlık için spor yaparak, Lens'in yıldızlaştığı maçta Fenerbahçe kazandı. Fenerbahçe'de Lens diye bir oyuncu var. Bu oyuncu kendini de yargılamalı, daha büyük takımlarda oynayabilecek bir oyuncu. "

Rıdvan Dilmen: Lens kendini yargılamalı ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Jeremain Lens
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.