%100 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Süper Lig'deki şampiyonluk adayını açıkladı

%100 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün gece ekrana gelen programda Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini paylaştı. Ünlü yorumcu, Beşiktaş'ı bir adım önde gördüğünü ancak fikrinin değiştiğini belirtirken Fenerbahçe hakkında ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

TRT'nin reyting rekorları kıran yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün akşam Fenerbahçe-Giresunspor maçından sonra %100 Futbol programında şampiyonluk favorisini açıkladı. Dilmen'in sözleri şöyle:

"Şampiyonluk yarışında en güçlü kadroya sahip takım Beşiktaş, 2. güçlü kadroya sahip takım Fenerbahçe... Ama, 2. olarak da tam net diyemiyorum, çünkü benim düşündüğüm şablonda  oynamıyorlar. Ben yorumcuyum, hocaya yorumum yanlış gelebilir. Trabzonspor'un da kadrosu iyi. G.Saray'dan herkes ümidi kesiyor ama en büyük dezanavtajı şu; Konya, Hatay götüremez bu işi... Beşiktaş'ı biz yakalarız dersiniz, daha ligin başı... Ama hangi birini yakalayacaksınız Fenerbahçe ile Trabzonspor da var?"

"F.Bahçe'nin sistemsel sıkıntılarından dolayı net favori demiyorum. Beşiktaş net favoriyken sakatlıklar nedeniyle gardımı düşürdü biraz. Galatasaray'da benim gördüğüm sıkıntı, Fatih Hoca'nun verdiği 1 Ocak demeci. Bu tehlikeli bir mesaj. Ben F.Bahçe'nin bu kadar sistemsel arızaya rağmen puanını yeterli görüyorum. Trabzonspor sistemsel oynuyor, kadrosunda stoper ve sağ bek sorunu var ama değerli hücum organizasyonları da var. Geçtiğimiz yıllardaki 1-0'lardan ziyade, bu sezon 10 kişiyle bile pozisyona giriyorlar."

"PEREİRA'NIN İSTEDİKLERİNİ BU TAKIM YAPAMAZ"

"Gözden çıkarılmış, Feghouli, Diagne ve Babel'in gitmelerini istediler. Bunu sayın başkan Burak Bey söylemişti. Fedakarlık yapıp gitmelerini istemişti. Ligin daha ilk yarısında 13 hafta var. 1 Ocak sözlerini yönetimle aranızda yapabilirsiniz ama oyuncular 'Demek biz gideceğiz' diyor. Bu oyunculara ihtiyacınız olacak. İhtiyacınız olacak bu oyuncular ki Kayseri maçında oldu.

"Hocanın demeci yanlış değil ama sabır gerektiğini ben de daha önce söyledim.  Sabır derken de yarışta olmaz anlamında söylemiyordum. G.Saray'da 2-2'lik beraberliklerden sonra arıza oldu. Son iki maçtan sonra da demeçlerde sıkıntı var. Özellikle Diagne'nin gidip gelmesi..."

"Fenerbahçe iyi giderken bile yeterli performansa ulaşacağını düşünmüyorum. Teknik direktörün isteklerini görüyorum. Vitor Pereira'nın istediklerini bu takım yapamaz. Yapmak istediklerini yapacak takım yok! Futbol iyi futbolcuyla oynanır dediğimiz futbolcular yok. Bu takım hücum pres yapamaz. Messi'den Rossi'den hücum pres bekleyemezsin. Bu oyunculardan yaratıcılık bekleyeceksin. Kim var ya adam yiyor. Geçmek kolay değil. Szalai aynı şekilde. Biri sağ ayaklı biri sol ayaklı. Kalecisi de çok iyi Fenerbahçe'nin. Bir de bunların üstüne Mesut gibi, İrfan gibi, Pelkas gibi yetenekler var. Sosa'ya noldu?"

%100 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Süper Lig'deki şampiyonluk adayını açıkladı ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen TRT Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray %100 Futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.