Rıdvan Dilmen, İmamoğlu gerçeğini hatırlattı: STV'de Fenerbahçe'nin şike yaptığını söylemişti

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Hatayspor-Galatasaray maçından sonra yaptığı yorumlar sırasında Fenerbahçe Spor Kulübü'ne düzelenen şike kumpasından bahsetti ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun o dönemdeki sözlerini hatırlattı. Dilmen, "İBB Başkanımız Ekrem Bey, STV'de Fenerbahçe'nin şike yaptığını söylemişti. Sonuçta o günkü düşünceleriyle aynı noktada değil tabii ki" dedi.

TRT Spor'da yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında Hatayspor'un evinde Galatasaray'ı 4-2 mağlup ettiği maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan yorumcu Rıdvan Dilmen, 3 Temmuz şike kumpası sürecinde Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gönderilmemesinde imzası olan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a konuyu getirdi. Dilmen konuşmasının devamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun o dönemdeki tavrını da hatırlattı.

Rıdvan Dilmen, "Mehmet Ali Aydınlar ile 4-5 sene konuşmadım. Fenerbahçe Avrupa'ya gitmedi, evet. Ama sonra Aziz Yıldırım döneminde kulübe sponsor oldu. Ali Koç döneminde de sponsor oldu. Acıbadem, Fenerbahçe ile çok fazla iş birliği yaptı. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu da STV'de futbol yorumculuğu yapmıştı. Fenerbahçe'nin şike yaptığını söylemişti. Sonuçta o günkü düşünceleriyle aynı noktada değil tabii ki" dedi.

YILLAR ÖNCE SUPERHABER YAYINLAMIŞTI

Fenerbahçe'ye düzenlenen şike kumpası sürecinde, terör örgütü FETÖ'nün kanalı Samanyolu'na telefonla bağlanan Ekrem İmamoğlu'nun Fenerbahçe'yi hedef alan açıklamalarını Superhaber yıllar önce yayınlamıştı.

ŞİKE OPERASYONLARINI 'ÇOK OLUMLU BULUYORUM' DEMİŞTİ

Eski Trabzonspor Yöneticisi ünvanı ile yayına bağlanan Ekrem İmamoğlu, "Bunu olumlu yorumlamanın dışında yapacak çok bir şey yok. Çok olumlu yorumluyorum. Artı söylediğiniz bir şeyin karşılığı olarak yani kanıtlanmıyordu. İspatlanmıyordu diyordunuz. bence öyle söylemeyelim. Bugüne kadar kanıtlanmak istenmiyordu ya da ispatlanmak istenmiyordu diyelim. Dolayısıyla kararlı gidişlerini ve bu süreci yöneten herkesi kutluyorum. İnşallah sonuçlarına en kısa zamanda varılır. Sonuç çünkü çok önemli. Süreç uzadığı taktirde farklı yorumlara başlanır ve gerçekten fayda yerine sıkıntı vermeye başlar. Onun için sürecin çok hızlı işlemesi lazım. Karar mercilerinin hiç bir duygusallığa kapılmadan kararlarını vermesi lazım. Aksi taktirde görüyorsunuz ki UEFA da, FIFA da 'Kesin karar vereceksiniz ve kesinlikle bu işin içinde olanları cezalandıracaksınız şeklinde ihtar gönderdi." diyordu.

 

Rıdvan Dilmen, İmamoğlu gerçeğini hatırlattı: STV'de Fenerbahçe'nin şike yaptığını söylemişti ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen 3 Temmuz Fenerbahçe Ekrem İmamoğlu STV şike kumpası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.