Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe vazgeçerse çok büyük hata yapar

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Sivasspor maçının ilk yarısını değerlendirdi.

Süper Lig’de son 3 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında Demir Grup Sivasspor’u ağırladı. Mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, mücadelenin ilk yarısını değerlendirdi.

İşte Dilmen'in açıklamaları:

"4-5 oyuncu yok doğrudur.İzleyiciler Ozan - Topal arasında gidip gelmiştir belki. Giuliano hep gösterdiğim yerde oynuyor. Dirar yerine geçti."

'ALINAN SONUÇLAR OYUNCULARA YANSIMIŞ'

"Dar alanda Valbuena sahada yok. O yüzden Fenerbahçe hemen hücuma çıkamıyor. Fenerbahçe'nin yüksek coşkusu Cuma günü başladı. Fenerbahçe'nin yüksek coşkusu var. Bu coşku cuma başladı. Şu maçı kazanalım da bu işe biraz girelim durumu oldu. Oyunculara da yansımış. Bunda cuma, cumartesi alınan sonuçlarında etkisi var. Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kayıpları, bugün fazladan bir 5000 Fenerbahçeliyi stada getirmiştir. Futbolcular da müthiş konsantre çıktılar maça."

'FENERBAHÇE'NİN OYUNU GENİŞLETMESİ LAZIM'

"Aykut Kocaman'ın dün çayını içmeye girdim. Sivasspor kaşısında oyundan çok fizikle kazanmamız lazım dedi bana. Fenerbahçe'nin 2-0'ı bulup rahatlaması lazım. Sivasspor hala oyuna ortak, ikinci devre daha çok öne çıkacaklar. Mesela Başkehir'in kanatları çizgide oyunu genişletiyor. Visca ile Elia yapıyor. Fenerbahçe'de de böyle olması lazım."

"Aykut Kocaman ilk yarı sonunda değişikliğe gitmez. Rölantiye alırsa önde baskıdan vazgeçerse de çok büyük hata yapar. Fenerbahçe önde baskı yapmalı yine. Dirar beni yanılttı. Hep üzerine koydu"

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe vazgeçerse çok büyük hata yapar ile ilgili etiketler Fenerbahçe Rıdvan Dilmen yorum yüzde yüz futbol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.