Rıdvan Dilmen, Demirören'e sert çıktı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı zor durumda bırakıyor!

"Yabancı sınırı" tartışmasında Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar geldi. Kamuoyunda oluşan "Yabancı sınırının düşmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı" algısına itiraz eden Dilmen, TFF'ye yüklendi ve, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı zor durumda bırakıyorlar. Yaptığın eksiler ona yazar" diye konuştu

TRT Spor'da ekranlarında Levent Özçelik moderatörlüğünde yayınlanan Futbolun Zirvesi programına konuk olan Mustafa Denizli ve Rıdvan Dilmen "yabancı futbolcu sınırı" konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Yabancı sınırı tartışmasında yaşanan son gelişmeleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama perspektifinden değerlendiren Levent Özçelik, "Cumhurbaşkanı yabancı sınırının düşürülmesi konusunda mesaj verdi" yorumunu yaptı.

Ancak bu yoruma Mustafa Denizli ve Rıdvan Dilmen'den itiraz geldi.

Mustafa Denizli, o açıklamaların sistem değişikliği şeklinde bir mesaj olmadığı görüşünü paylaşırken, "Mesaj değildir o, Cumhurbaşkanı mesaj vermek istese böyle vermez. Vatandaş olarak konuşmuştur. Vatandaş olarak kime sorsan Türk futbolcuların oynamasını ister, ama şartlar seni buraya getirmiş hemen değişecek bir şey değil. Kimseyi tercüme etmeye çalışmayalım." ifadelerini de kullandı.

Denizli, Türkiye Futbol Federasyonu'nu işaret ederek, "Üst yapı egzersiz yeri değildir, günün şartlarını en iyi değerlendirme yeridir." dedi.

felwjfrefr

"CUMHURBAŞKANI'NI ZOR DURUMDA BIRAKIYORLAR!"

Benzer şekilde Rıdvan Dilmen de "Yabancı sınırının düşmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı" algısına itiraz ederek Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i hedef tahtasına oturttu.

Erdoğan'ın konuyla ilgili sözlerini kendisinin de bir mesaj olarak görmediğini belirten Dilmen, "Bunlar tehlikeli sıkıntılı. Sen yönetici konumda olansın, al kararını uygula! Cumhurbaşkanı bir spor adamı, böyle bir görüş beyan etmiş. Peki bu kuralı Türkiye Futbol Federasyonu getirmedi mi? Madem Cumhurbaşkanı'nın görüşlerini bu kadar önemsiyordunuz, düzenlemeyi çıkarmadan önce sorsalardı! Çıkarmadan önce sormuşlar mı?" dedi.

Rıdvan Dilmen açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Her dakika, her röportajında 'Cumhurbaşkanı ne diyorsa yapıyorum' dersen, yaptığın eksiler Cumhurbaşkanı'na yazar. Bu durumda olduğu gibi... Her şeyi Cumhurbaşkanı'na göre yapıyorsunuz madem, öyle de değil ya, düzenlemeyi çıkarmadan gidip sorsaydınız.

Cumhurbaşkanı'nı zor durumda bırakıyorlar. Cumhurbaşkanı'nın bir dünya işi var bununla mı uğraşacak!"

"BEYEFENDİ ÖYLE DEDİ" SÖYLEMİ..."

Rıdvan Dilmen bu noktada, siyaset, medya ve iş dünyasında Cumhurbaşkanı'nın gereksiz yere isminin kullanıldığını belirterek, başından geçen bir olayı şu sözlerle anlattı;

"Türkiye'de en meşhur şey; Beyefendi böyle dedi... Benim başıma geldi; Birisi transfer teklifi yapmış bana, ama güya Cumhurbaşkanı'na sormuşular, o da "Yok, o kalsın NTV'de" demiş.

Fakat yok öyle bir şey, mümkün değil öyle olması. Millet soramıyor nasıl olsa diye yiyorlar. Siyasette, iş dünyasında hep böyle...

Ama ben sordum, bir sohbette Cumhurbaşkanı'na sordum laf arasında...

"Beyefendi dedi" diye, diye buralara geliyoruz!" / SuperHaber

Rıdvan Dilmen, Demirören'e sert çıktı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı zor durumda bırakıyor! ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Erdoğan TFF yabancı sınırı Demirören
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.