Rıdvan Dilmen %100 Futbol ile maç reytinglerini yakaladı

TRT Spor ekranlarında %100 Futbol programı ile ekrana gelen Rıdvan Dilmen, reyting sıralamasında Trabzonspor-Galatasaray ile Fenerbahçe-Sivasspor maçlarından sonra 3. sırada yer aldı.

Futbolculuğu ve yorumculuğu ile bir efsane olan Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programındaki yorumları ile büyük ilgi görüyor.

Erbatur Ergenekon ile spor gündemini değerlendirerek Süper Lig maçlarını yorumlayan Dilmen, dün geceki programla maç reytinglerini yakaladı.

Rıdvan Dilmen %100 Futbol ile maç reytinglerini yakaladı

Türk futbolunda marka haline gelen Rıdvan Dilmen'in programı %100 Futbol, 12 Eylül 2021 tarihli Devre Arası ile, 7.75 reyting alarak Trabzonspor-Galatasaray ile Fenerbahçe-Sivasspor maçlarından sonra 3. sırada yer aldı. Genel reyting sıralamasında ise %100 Futbol, AB'de 9., ABC'de 8. sırada yer buldu.

Rıdvan Dilmen %100 Futbol ile maç reytinglerini yakaladı - Resim : 2

Rıdvan Dilmen %100 Futbol ile maç reytinglerini yakaladı ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen TRT Spor reyting %100 Futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.