Ricky Martin sevgilisi Yosef ile evlenecek!

Ricky Martin eşcinsel mi? Kiminle evleniyor... Dünyaca ünlü Porto Rikolu sanatçı Ricky Martin (Enrique Martín Morales), 24 Aralık 1971 doğumludur. Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı-şarkı yazarıdır. 1991 yılından beri solo kariyerine devam eden Martin, Grammy ve Latin Grammy ödülleri başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Şarkıcı Martin, çok yakında Suriyeli erkek arkadaşı Jwan Yosef ile evleneceklerini açıkladı. Peki, Jwan Yosef kimdir? Ricky Martin gay mı? Kiminle evleniyor? Detaylar haberimizde...

Binlerce Türk hayranı olan ve Türkiye'ye gelen Ricky Martin geçtiğimiz yıllarda gay olduğunu açıklamaştı. Nişanlanan ve 2 çocukları olan Ricky Martin, "Uluslararası bir düğün yapmayı planlıyorum" dedi. Ricky Martin (Enrique Martín Morales), 24 Aralık 1971 doğumludur. Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı-şarkı yazarıdır. 1991 yılından beri solo kariyerine devam eden Martin, Grammy ve Latin Grammy ödülleri başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Peki, Ricky Martin kiminle evleniyor? Gay mı? Eşcinsel mi? Sevgilisi Jwan Yosef kimdir? Detaylar haberimizde...

ricky_martin_evleniyor

"ULUSLARARASI BİR DÜĞÜN YAPMAYI PLANLIYORUM"

Binlerce Türk hayranı olan ve Türkiye'ye gelen Ricky Martin geçtiğimiz yıllarda gay olduğunu açıklamaştı. Nişanlanan ve 2 çocukları olan Ricky Martin, "Uluslararası bir düğün yapmayı planlıyorum" dedi.

ARAP SANATÇI JWAN YOSEF İLE NİŞANLANMIŞTI

47 yaşındaki dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin geçtiğimiz yıl Arap sanatçı Jwan Yosef ile nişanlanmıştı. İkiz çocuklarına taşıyıcı anne sayesinde kavuşan Ricky Martin Suriyeli sevgilisiyle beraber yaşamaya başlamıştı.

AYRINTILARI YAKINDA DUYURACAKLAR

Çocuklarıyla sık sık fotoğraf çekilen ve Instagram hesabından paylaşan Ricky Martin, evlilik kararıyla ilgili ayrıntıların yakında geleceğini dile getirdi.

SEVGİLİSİ VE ÇOCUKLARI İYİ ANLAŞIYOR

Ricky Martin'in 9 yaşında ikiz çocukları bulunuyor. Taşıyıcı anne sayesinde çocukları olan Ricky Martin ile sevgilisi Jwan Yosef ile çocuklarının iyi anlaştığını dile getiriyor. Evlenme teklifini her fırsatta dile getiren Martin, Jwan Yosef'ten aşk dolu sözlerle bahsediyor.

ricky_martin

RİCKY MARTİN KİMDİR?

Ricky Martin (Enrique Martín Morales), 24 Aralık 1971 doğumludur. Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı-şarkı yazarıdır. 1991 yılından beri solo kariyerine devam eden Martin, Grammy ve Latin Grammy ödülleri başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür.

Ricky Martin (Enrique Martín Morales), 24 Aralık 1971 doğumludur. Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı-şarkı yazarıdır. 1991 yılından beri solo kariyerine devam eden Martin, Grammy ve Latin Grammy ödülleri başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür.

Dünya çapında 55 milyon albüm satışı ABD ve Latin müzik listelerinde 21 kez en iyi 10 şarkı içerisinde başarılı bir şekilde yer aldı, sekiz kere birinciliği elde etti. Sanatçı 1990'lı yılların en başarılı erkek pop şarkıcılarından biridir.

Ayrıca En İyi Erkek Pop Şarkıcı Ödülü de aldı. Taşıyıcı anne vasıtasıyla iki oğula sahip olan Ricky Martin, Mart 2010'da gey olduğunu açıklamıştır.

DİSKOGRAFİ

Stüdyo Albümleri

1991: Ricky Martin

1993: Me Amarás

1995: A Medio Vivir

1998: Vuelve

1999: Ricky Martin

2000: Sound Loaded

2003: Almas del Silencio

2005: Life,

2007: Non Siamo Soli (Eros Ramazzotti ile beraber)

Konser Albümleri

2006: MTV Unplugged

2007: Black & White Tour

Derleme Albümleri

2001: La Historia

2001: The Best of Ricky Martin

2008: Ricky Martin 17

DVD ALBÜMLERİ

1999: One Night Only

1999: Ricky Martin: The Video Collection

2001: Ricky Martin: The European Tour

2001: La Historia"

2006: MTV Unplugged

2007: Black & White Tour

2008: Ricky Martin 17

FİLMOGRAFİ

Televizyon programları

Phua Chu Kang Pte Ltd (2003)

General Hospital (1996) (televizyon dizisi) – Miguel Morez ile.

Les Miserables (1994) (televizyon dizisi)

Alcanzar una estrella (1991) (televizyon dizisi)

JWAN YOSEF KİMDİR?

Jwan Yosef 1984 senesinde Suriye’de doğdu. Annesi ve babasının farklı din ve inançlardan olmasının, sanat kariyerini etkileyen, ona ilham veren en önemli şeylerden biri olduğunu söyleyen Yosef’in, resim çizmeye başlaması babasının ani bir karar ile İsveç’e gitmesine tekabül ediyormuş. Küçük yaşlardan beri sanata ilgisi olan Yosef, ‘hep resim çizdiğimi hatırlıyorum’ diyor ‘sonrası biraz göçebe hayat’ diye ekliyor. Stockholm’da annesi ile yaşamaya devam eden Yosef, Pernby güzel sanatlar üniversitesini 2009 senesinde bitirdikten sonra Londra’ya taşınıyor. Bir sene sonra ise Central Saint Martins kolejinde yüksek lisansını tamamlıyor.

Jwan Yosef'in eserleri...

jwan-yosef-art-2

jwan-yosef-art

art3

Ricky Martin sevgilisi Yosef ile evlenecek! ile ilgili etiketler ricky martin eşcinsel mi jwan yosef kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.