Rick and Morty 7.sezon ne zaman yayınlanacak?

"Rick and Morty" Çizgi Dizisi 7. Sezon İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu "Rick and Morty" dizisinin 7. sezonunun çıkış tarihi açıklandı. Peki, Rick and Morty 7.sezon ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

"Rick and Morty" 7. Sezonunun çıkış tarihi duyuruldu. Yetişkinlere yönelik çizgi filmleri ile tanınan Adult Swim kanalının imzasını taşıyan dizi, Vahşi Batı temalı bir afişle geri dönüşünü duyurdu. Peki, Rick and Morty 7.sezon ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Rick and Morty 7.sezon ne zaman yayınlanacak?

RİCK AND MORTY 7. SEZON TARİHİ!

Justin Roiland'ın aile içi şiddet suçlamalarıyla karşı karşıya kaldığı çalkantılı bir dönemin ardından popüler bilim kurgu/komedi yapımı geri dönüyor. Roiland, Rick Sanchez ve Morty Smith dahil birçok karakteri seslendirmişti ve bu karakterler için yeni seslendirme sanatçılarının kimler olacağı henüz açıklanmadı.

"Rick and Morty" 7. Sezon, 3. sezonun olay örgüsünü devam ettirmeye hazırlanıyor. Yaklaşan sezon, karakter Rick Prime'ın yeni bir maceraya atılacağı ve aynı zamanda daha önce göz ardı edilen Morty Smith'in lise maceralarına odaklanacağı bir dönemi ele alacak.

Hayranların yeni seslendirme sanatçılarının duyurulmasını beklediği resmi tanıtım, "Rick ve Morty geri döndü ve sesleri her zamankinden daha çok kendilerine benziyor" ifadesiyle sunuldu.

Chris Parnell, Sarah Chalke ve Spencer Grammer sırasıyla Jerry, Beth, Space Beth ve Summer Smith karakterlerine geri dönüyor. Ancak diğer karakterlerin ve başrollerin seslendirme sanatçıları hala belirsizliğini koruyor.

sezonda toplam 10 bölüm yer alırken, hayranlar için yakın gelecekte bir de "Rick and Morty" animesi bulunuyor. Anime dizisi ana hikâyeden farklı bir zaman çizelgesinde geçecek. "Tower of God" dizisinden Takashi Sano anime yönetmeni olarak görev alacak ve yapım, Smith ailesinin yeni maceralarını anlatacak.

"Rick and Morty" çizgi dizisinin 7. sezonu, 15 Ekim 2023 tarihinde "Adult Swim" kanalında yayınlanacak. Yeni sezon, 2024 yılında global olarak "MAX" platformunda izlenebilecek. Ancak "MAX" henüz Türkiye'de kullanımda değil. Dizinin ilk 6 sezonu ise Türkiye'de Netflix üzerinden izlenebiliyor.

Rick and Morty 7.sezon ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler dizi Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.