Richard Moore "Sırada Beşiktaş var" dedi, takipçisinden tepki geldi!

İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Richard Moore, Twitter'da Fenerbahçe'nin Euroleague zaferini kutlayınca bir takipçisinden tepki aldı. Bunun üzerine Richard Moore'un verdiği cevap sosyal medyada günün olayı oldu.

Richard Moore, Avrupa basketbolunun 1 numaralı kupası Euroleague'i Türkiye'ye getiren Fenerbahçe'yi Twitter'dan kutladıktan sonra "Sırada Beşiktaş var" dedi. Bunun üzerine Beşiktaşlı bir takipçisi "Ağır ol elçi bey...BeşiktAŞK bizim takımımız siz İngiltere ligini takip ediniz." diyerek Moore'a çıkıştı. Ocak 2014'ten bu yana Birleşik Krallık'ın Türkiye Büyükelçiliği görevini yürüten ve çok iyi Türkçe bilen Moore'dan efsanevi bir yanıt geldi: "Sen muhtemelen daha doğmamışken, ben Beşiktaş taraftarıydım evlat."

BÜYÜKELÇİNİN OLAY YARATAN TWEETLERİ

richard3

richard

PEKİ RICHARD MOORE BÖYLE GOL ATMAYI NEREDEN ÖĞRENMİŞTİ?

richard2

Richard Moore "Sırada Beşiktaş var" dedi, takipçisinden tepki geldi! ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe EuroLeague richard moore
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.