Ricardo Quaresma'dan dönüş sinyali: "Beşiktaş bir olasılık"

Son günlerde Beşiktaş'a döneceği dedikoduları çıkan Ricardo Quaresma bu kez dönüş sinyallerini kendi ağzıyla verdi. Portekizli yıldız "Kariyerim henüz bitmedi. Beşiktaş bir olasılık." dedi.

Beşiktaş taraftarının en sevdiği isimler arasında yer alan Portekizli tecrübeli futbolcu Ricardo Quaresma, ülkesi basınına açıklamalarda bulundu.

Son dönemde adı sık sık yeniden Beşiktaş'a döneceği yönünde haberlerde geçen Ricardo Quaresma'nın jübilesini Beşiktaş'ta yapacağı yönünde iddialar ortaya atıldı.

QUARESMA'DAN DÖNÜŞ SİNYALİ

Record'a konuşan Quaresma, "Her zaman kariyerimi sahada bitirmek istediğimi söyledim. Bakalım neler olacak. Kariyerim henüz bitmedi. Beşiktaş bir olasılık, benim kulübüm, sevdiğim bir kulüp. Bunu birkaç kez söyledim. Ailem de orada mutluydu. Neler olacağını göreceğiz." diye konuştu.

Öte yandan haberde Quaresma'nın eski milli takım antrenörü Fernando Santos ile yeniden bir araya gelebileceği belirtildi.

BEŞİKTAŞ İLE 227 MAÇ

Beşiktaş'ta 227 maça çıkan Ricardo Quaresma, bu karşılaşmalarda 38 gol atıp 77 asist kaydetti.

Öte yandan Portekizli yıldız kariyerinde en çok siyah-beyazlı formayla mücadele etti.

Ricardo Quaresma'dan dönüş sinyali: "Beşiktaş bir olasılık" ile ilgili etiketler Quaresma Beşiktaş Fernando Santos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.