Sheffield United Rhian Brewster için servet ödedi

Premier League'de 2. sezon sendromu yaşamak istemeyen Sheffield United, gol yollarındaki sorunu Rhian Brewster'la çözmek istiyor. Kırmızı-Beyazlılar, Liverpool'un 20 yaşındaki santrforu için kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödedi.

Premier League ekiplerinden Sheffield United, Liverpool'un 20 yaşındaki golcüsü Rhian Brewster'ın rekor bonservis ücretiyle kadrosuna kattı. SKY Sports'un haberine göre Kırmızı-Beyazlılar, Brewster için Liverpool'a 23.5 milyon pound ödeyerek kulüp transfer rekorunu kırdı. Liverpool, altyapısından yetişen golcünün sonraki transferinden de yüzde 15 pay alacak.

Aston Villa, Crsytal Palace ve Newcstle United'ın da kadrosuna katmak istediği Brewster geçen sezon Championship ekiplerinden Swansea'de yarım sezon kiralık oynamıştı. Alt ligde 20 maçta 10 golle oynayan futbolcu "Blades"in bu sezonki 7. transferi oldu. Chris Wilder'ın takımı, Bournemouth kalecisi Aaron Ramsdale için de 20.5 milyon euro ödeyerek dikkat çekmişti. 

 

Sheffield United Rhian Brewster için servet ödedi ile ilgili etiketler Liverpool Transfer Sheffield United premier league Rhian Brewster
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.