Rezidans dehşetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı: Yüzünde sigara söndürmüşler...

Konya'da bir rezidansta yaşanan işkencenin detayları kan dondurdu. Eski patronu, nişanlısı ve arkadaşı tarafından işkence gören 21 yaşındaki Demet A.'nın adli tıp raporu açıklandı. Raporda korkunç işkencenin boyutu gözler önüne serilirken, "Vücudunda taze sigara yanığı, boyun çevresinde ve yüzünde bıçak çizikleri var" ifadeleri kullanıldı.

Konya'da yaşayan 21 yaşındaki Demet A.'nın rezidansta maruz kaldığu işkence olayında kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Eski patronu Murat D., nişanlısı Sara D. ve arkadaşları Tuğba D. tarafından işkence gören Demet A.'nın yaşadığı dehşet Adli Tıp raporunda yer aldı.

YÜZÜNDE TAZE SİGARA YANIĞI

İfadelerinde Demet A.'ya herhangi bir şey yapmadıklarını öne süren tutuklu 3 sanığı yalanlayan rapora göre, genç kızın saçlarının büyük bir kısmı düzensiz bir şekilde kesildi.

 

BACAKLARINDAN BİLEKLERİNE DEHŞETİN İZLERİ

Kıyafetleri ve iç çamaşırları da kesik olan Demet A.'nın, yüzünün sağ kısmında iki sigara yanığı ile oluşan birinci derece taze yanık, boynunun sağ kısmında iki, yine boynunun ön yüz orta kısımda bir, boynun sağ yan yüzünde kulak memesi hizasında bir taze bıçak çiziği görüldü.

Yine sol kolunun çeşitli bölgeleri ile sol uyluk üst ve orta kısmında, sağ bacak üst ve orta kısminın ön yüzünde tren yayı şeklinde sopa ile vurulduğuna yönelik ekimozlar, her iki bileğinin çevresinde plastik kelepçe bağlandığına yönelik kızarıklık, sağ kol orta kısımda ekimoz ve sağ el üzerinde hassasiyet saptandı.

 

Rezidans dehşetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı: Yüzünde sigara söndürmüşler... ile ilgili etiketler Konya rezidans
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.