Rezan Epözdemir & Burak Elmas birbirine girdi... "Aciziyet içerisine düştü"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, hem kulüp hem de Sportif AŞ'deki görevlerinden istifa etti. Youtube yayınlanan bir programa telefonla bağlanan Epözdemir, Galatasaray Kulübündeki başkan yardımcılığı ve Sportif AŞ'deki başkan vekilliği görevlerinden ayrıldığını kaydetti.

Galatasaray'da Rezan Epözdemir depremi... Kamuoyunun Fatih Terim'in avukatı olarak tanıdığı ve Burak Elmas'ın bu yaz başkan seçildiği genel kurulda yönetime giren Epözdemir,  Galatasaray Kulübündeki başkan yardımcılığı ve Sportif AŞ'deki başkan vekilliği görevlerinden ayrıldığını kaydetti.

Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulu ile derin ilkesel farklılıklar, tutum, yöntem ve yaklaşım farklılıkları olduğunu aktaran Epözdemir, yapılan bazı hataların kendisini istifaya götürdüğünü belirtti.

Epözdemir, 17 Aralık Cuma günü kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyerek istifasının gerekçelerini anlatacak.

GALATASARAY'I GALATASARAY YÖNETİMİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE SAVUNMADI

Spor Gecesi Digital programına konuk olan Epözdemir, Cuma günü açıklama yapacağını belirterek şunları söyledi.

"İlkesel farklılıklar, tutum farklılıkları, yöntem ve yaklaşım farklılıkları gibi gerekçelerle istifamı sundum. İlkeli durmak yalnızlık getirir. Kapsamlı bir şekilde istifa gerekçelerimi anlatacağım. Galatasaray kamuoyunun beni anlayacağını düşünüyorum. Galatasaray sadece bir spor kulübü değildir. Galatasaray 30 milyon taraftarıyla Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Bizler de yönetici olarak bu hassasiyet ve bilinçle hareket etmeliyiz. İnanın ben içeride bunun için çok ciddi bir mücadele verdim. Fakat bu mücadelenin sonunda görüşlerimizin değer görmediğini görüyoruz. Çok derin ilkesel farklılıklarla istifa kaçınılmaz oldu."

Galatasaray'ın hakları yenilirken, adeta bir düşmanlık varken G.Saray'ın hak ve menfaatlerini gerektiği gibi bir Galatasaray yönetimine yakışır şekilde savunmadı. Ne yazık ki bu konuda yönetimimiz bir aciziyet içerisine düştü. Dolayısıyla bu benim için istifa gerekçelerinin en önemlilerinden biri. İstifa son çaredir. Ben 3 aydır mücadele veriyorum. Sayın başkana gidip anlattım. Bir duruş sergilenmesi gerektiğini söyledim. Konuşa konuşa sonuç vermediğini, değer görmediğini gördüm. Size kıymet verilmiyorsa orada bulunmanızın anlamı yok. Bundan sonra çok iyi bir Galatasaray taraftarı olarak kulübüme hizmet etmeye devam edeceğim."

 

Rezan Epözdemir & Burak Elmas birbirine girdi... "Aciziyet içerisine düştü" ile ilgili etiketler Galatasaray rezan epözdemir burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.