Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise işinden oldu

İş insanı Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliği 30 Eylül'de sonlandıran ünlü popçu Hadise, dünyaca ünlü bir içecek markasının reklam filminde yer alacaktı. Ancak firma, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddiası yüzünden Hadise'yle olan anlaşmayı geri çevirdi. Hadise özel hayatıyla ilgili skandal iddialar nedeniyle 14 milyon TL kazanacağı işinden oldu.

Mehmet Dinçerler'le sadece 5 ay süren evliliği ve Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la çıkan yasak aşk dedikoduları yüzünden gündemden düşmeyen Hadise işini başkasına kaptırdı. Dünyaca ünlü bir içecek markasının ABD’li yetkilileri, Hadise ile yapılacak milyonluk reklam anlaşmasını geri çevirdi.

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Bu skandal haberler, Hadise'nin kariyerine zarar vereceği düşünülürken popçu hem sahne ücretini 500 bin TL'ye çıkardı hem de birbiri ardına 10 ve 12 milyon TL'lik reklam anlaşmaları yaptı. Türk firmalarının "altın yumurtlayan tavuk" diyerek peşinden koştuğu Hadise, dünyaca ünlü bir içecek markasından ise aynı tepkiyi alamadı.

MARKAYA ZARAR VEREBİLECEĞİ İÇİN ANLAŞMADAN VAZGEÇTİLER


Firmanın Türk yetkilileri, popçuya 14 milyon TL'lik reklam anlaşması teklifi yaptı. Ancak ABD'li yetkililer, saha araştırması sonucunda Hadise'nin global markalarına zarar vereceğini düşünerek Hadise'yle reklam anlaşmasını onaylamadı.

Konuşulanlara göre; seksi popçunun yerine Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ile Ebru Şahin ile Cedi Osman düşünülüyor.

 

Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise işinden oldu ile ilgili etiketler Hadise Reza Zarrab Ebru Gündeş Mehmet Dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.