Reytinglerde kim birinci oldu? İşte 28 Ocak Pazar reyting sonuçları...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 28 Ocak Pazar reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 28 Ocak Pazar reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 28 Ocak Pazar reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Reytinglerde kim birinci oldu? İşte 28 Ocak Pazar reyting sonuçları...

REYTİNG SONUÇLARI: 28 OCAK PAZAR

28 Ocak 2024 Pazar akşamı yayınlanan dizi, film, haber ve yarışma programlarının reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TV8'de izleyiciyle buluşan "Survivor All Star 2024", 2. sırada TRT1'de yayınlanan "Teşkilat", 3.sırada "Kirli Sepeti" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Survivor All Star 2024", 2.sırada Kanal D'de yayınlanan "Yargı", 3.sırada TRT1'de ekrana gelen "Teşkilat" yer aldı.

20+ABC izleyici grubunda ise birinci sırada "Survivor All Star 2024", ikinci sırada "Yargı" üçüncü sırada "Teşkilat" dizisi yer aldı.

Reytinglerde kim birinci oldu? İşte 28 Ocak Pazar reyting sonuçları... ile ilgili etiketler televizyon reyting
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.