Reyting sonuçları 20 Aralık 2021! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları!

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reytin sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 20 Aralık reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları!

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 20 Aralık 2021 reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 20 Aralık reyting sonuçları! İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları

Reyting sonuçları 20 Aralık 2021! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları!

20 ARALIK 2021 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

20 Aralık Pazartesi akşamı ATV'de Kalp Yarası, Kanal D'de Çok Güzel Hareketler 2, Star TV'de Kolonya Cumhuriyeti, FOX TV'de Yasak Elma, TRT 1'de Alparslan: Büyük Selçuklu, Show TV'de Üç Kuruş ve TV8'de MasterChef Türkiye yapımları arasında reyting yarışı vardı.

Günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralanıyor.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

 

Reyting sonuçları 20 Aralık 2021! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! - Resim : 2

AB  İLK 10 PROGRAM

 

Reyting sonuçları 20 Aralık 2021! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! - Resim : 3

 

 

Reyting sonuçları 20 Aralık 2021! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! ile ilgili etiketler reyting 20 Aralık
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.