Reyting sonuçları 19 Şubat 2023 Pazar! Reytinglerde kim birinci oldu?

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 19 Şubat Pazar reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 19 Şubat Pazar reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 19 Şubat Pazar reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları 19 Şubat 2023 Pazar! Reytinglerde kim birinci oldu?

REYTİNG SONUÇLARI 19 ŞUBAT 2023

19 Şubat 2023 günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, ikinci sırada Cehennem Melekleri, üçüncü sırada Yalı Çapkını yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, ikinci sırada Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu, üçüncü sırada Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu tekrarı yer aldı.

20+ABC1 grubunda ise birinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, ikinci sırada Cehennem Melekleri, üçüncü sırada Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu yer aldı.

Reyting sonuçları 19 Şubat 2023 Pazar! Reytinglerde kim birinci oldu? ile ilgili etiketler reyting 19 Şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.